Αυξημένος ο τζίρος των “The Mall Athens” & “Golden Hall”
Επιχειρήσεις – Αγορά

Αυξημένος ο τζίρος των “The Mall Athens” & “Golden Hall”

Άνοδο κατέγραψε η κερδοφορία των τριών εμπορικών κέντρων (EBITDA) της Lamda Development, σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό εννεάμηνο και ανήλθε στα 28,1 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, ο όμιλος εμφάνισε συρρίκνωση ζημιών στο εννεάμηνο του 2014.

Σημαντική ώθηση στα αποτελέσματα έδωσαν τα εμπορικά καταστήματα του Ομίλου. Ο συνολικός κύκλος εργασιών των καταστημάτων παρουσίασε αύξηση 9% το πρώτο εννεάμηνο του 2014, ενώ η συνολική επισκεψιμότητα των εμπορικών κέντρων κατά την ίδια χρονική περίοδο παρουσίασε αύξηση κατά 6,5%. Η μέση πληρότητα των εμπορικών κέντρων εξακολουθεί να ξεπερνά το 98%, ενώ παρατηρείται αύξηση της ζήτησης για μισθώσεις.

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τα εμπορικά κέντρα του Ομίλου στο Μαρούσι, η οικονομική εικόνα αποτυπώνεται ως εξής:

Ο συνολικός κύκλος εργασιών των καταστημάτων στο “Golden Hall” κινήθηκε ανοδικά κατά 12%, ενώ εντυπωσιακή είναι και η αύξηση του αριθμού των επισκεπτών κατά 9%. Η λειτουργική του κερδοφορία ανήλθε στα 9,7 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας άνοδο 7% σε σχέση με πέρυσι.

Αυξημένα εμφανίζονται και τα μεγέθη στο “The Mall Athens”, καθώς ο τζίρος των καταστημάτων και ο αριθμός των επισκεπτών παρουσίασαν αύξηση κατά 7,5% και 5,5%, αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet