Γιορτή για το Μαρούσι το «Λευκό Σάββατο» – Χιλιάδες κόσμου στο εμπορικό κέντρο
Επιχειρήσεις – Αγορά

Γιορτή για το Μαρούσι το «Λευκό Σάββατο» – Χιλιάδες κόσμου στο εμπορικό κέντρο

Σε μια μεγάλη γιορτή εκτυλίχθηκε για το Μαρούσι η διοργάνωση του «Λευκού Σαββάτου» από τον Δήμο και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν το ιστορικό κέντρο του Αμαρουσίου την 17η Σεπτεμβρίου 2022, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τις μοναδικές προσφορές των εκατοντάδων καταστημάτων που ήταν ανοικτά κατά τις νυχτερινές ώρες, αλλά και να απολαύσουν ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη – Αμπατζόγλου και μαζί με την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μάχη Νικολαράκου, παρουσία στελεχών της δημοτικής αρχής και δημοτικών συμβούλων περπάτησε στους πεζόδρομους του ιστορικού κέντρου και συνομίλησε με τους καταστηματάρχες και με πλήθος πολιτών.

Ο δήμαρχος, στον χαιρετισμό του στην πλατεία ΗΣΑΠ, καλωσόρισε τους χιλιάδες Μαρουσιώτες και επισκέπτες της πόλης «που επέλεξαν το Μητροπολιτικό Κέντρο των Βορείων Προαστίων για τις αγορές τους» και σημείωσε ότι «τέτοιες ενέργειες είναι ιδιαίτερα σημαντικές καθώς τονώνουν την αγορά, με πολλαπλά οφέλη για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας». Δεσμεύτηκε δε για την επανάληψη της δράσης του «Λευκού Σαββάτου», «μιας και η ανταπόκριση του κόσμου δείχνει την ανάγκη για τέτοιες ενέργειες» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στις δράσεις εξωραϊσμού που λαμβάνουν χώρα στους πεζόδρομους και οι οποίες «σιγά – σιγά θα προσδώσουν μία νέα εικόνα στο εμπορικό κέντρο της πόλης», όπως είπε.

Η κ. Μ. Νικολαράκου, από την πλευρά της, ευχαρίστησε τον δήμαρχο «για τη στήριξη στις εμπορικές δραστηριότητες του κέντρου, που περιλαμβάνουν πολιτικές σε πολλά επίπεδα».

Οι πολίτες που βρέθηκαν στο εμπορικό κέντρο Αμαρουσίου, εκτός από τις ειδικές προσφορές των καταστημάτων, χάρηκαν και ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα με  swing, latin, jazz, blues, Ρέγκε, αλλά και κλασικό ροκ, έντεχνο, λαϊκό και δημοτικό τραγούδι.

Το «παρών» στο «Λευκό Σάββατο» έδωσαν ακόμη πολλοί εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet