Γ. Νικολαράκος: Αναφαίρετο δικαίωμα του ΕΣΑΜ να προστατεύει τα συμφέροντα των εμπόρων
Επιχειρήσεις – Αγορά

Γ. Νικολαράκος: Αναφαίρετο δικαίωμα του ΕΣΑΜ να προστατεύει τα συμφέροντα των εμπόρων

Ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου (ΕΣΑΜ) «να προστατεύει τα συμφέροντα των εμπόρων» τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Νικολαράκος, απαντώντας στη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου για το πάρκινγκ της πλατείας Ευτέρπης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης Πάθος και Λύσεις για το Μαρούσι:

Το τι έχει κάνει η σημερινή διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου για να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της πόλης το γνωρίζει πολύ καλά, στο πετσί του, ο Μαρουσιώτης επιχειρηματίας. Δεν χρειάζονται και πολλά στοιχεία για να επιβεβαιωθούν οι φόβοι μας ότι όλα όσα έχει πράξει, μάλλον δεν απέδωσαν όσο θα περίμενε κανείς για τα 13 χρόνια της θητείας του.

Όσο για τις «προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες» του κ. Νικολαράκου, που επικαλείται ο δήμαρχος, προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Και αυτό είναι προφανές, όταν αναφέρεται στις «Λευκές Νύχτες», ως «συνδιοργάνωση» με τον Δήμο. Οι «Λευκές Νύχτες», όπως γνωρίζουν όλοι οι έμποροι του κέντρου του Αμαρουσίου, ήταν πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου και προσωπικά του κ. Νικολαράκου. Και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του Εμπορικού Συλλόγου να προστατεύει τα συμφέροντα των εμπόρων. Και αυτό ακριβώς πράξαμε καταγράφοντας την κατάσταση στην πλατεία Ευτέρπης, αλλά και την καθυστέρηση του έργου του ιδιωτικού πάρκινγκ, ενώ τονίσαμε τη σημαντικότητα του έργου για το κέντρο του Αμαρουσίου.

Όλες οι υπόλοιπες επισημάνσεις από τη μεριά του Δήμου, περί ειρωνείας και πολιτικής σκοπιμότητας, το μόνο που καταφέρνουν είναι να δυναμιτίζουν την κατάσταση και προφανώς να δημιουργούν ένα εύλογο ερώτημα. Ποιος στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί τα δεδομένα για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες και ποιος σε τελική ανάλυση προσβάλλει τους ανθρώπους του Αμαρουσίου που βιώνουν καθημερινά τις δικές του επιλογές;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet