Εγκατάσταση της «Amazon Web Services» στο Μαρούσι
Επιχειρήσεις – Αγορά

Εγκατάσταση της «Amazon Web Services» στο Μαρούσι

Αναφορά στην Επιχειρηματική Μητροπολιτικότητα του Αμαρουσίου, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, κάνει ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σε δήλωσή του με αφορμή την εγκατάσταση του πολυεθνικού κολοσσού «Amazon» στην πόλη. 

Ακόμη, ο κ. Αμπατζόγλου αναφέρεται στα μεγάλα έργα που διευκολύνουν την πρόσβαση από και προς το Μαρούσι και βελτιώνουν την καθημερινότητα στη ζωή χιλιάδων και κατοίκων και εργαζομένων.

Η δήλωση του δημάρχου Αμαρουσίου:

«Η ανακοίνωση της “Amazon Web Services” για εγκατάστασή της στην πόλη μας δεν μπορεί παρά να είναι μία θετική είδηση. Όπως είναι γνωστό, από τις εταιρείες που έχουν έδρα στο Μαρούσι, παράγεται το ¼ του ΑΕΠ της χώρας. Εταιρίες όπως η “Amazon” το ανάγουν και σε ένα διεθνές κέντρο καινοτομίας που δημιουργεί νέες συνθήκες για ανάπτυξη στην πόλη μας και κατ’ επέκταση και στην Ελλάδα.

»Ο Δήμος μας, για το επόμενο διάστημα σχεδιάζει να αξιοποιήσει αυτή την υψηλή ένταση γνώσης και καινοτομίας και να δημιουργήσει έναν πολυχώρο/πάρκο, όπου οι εταιρίες αιχμής, θα μπορούν να έρχονται σε επαφή με το κοινό με σκοπό την αμφίδρομη επικοινωνία, αλλά και την καλύτερη σύνδεση με την αγορά εργασίας.

»Σε αυτή την καινοτομική αναβάθμιση του Αμαρουσίου, με πολλές ευκαιρίες εξωστρέφειας, σημαντικό ρόλο παίζουν τα δρομολογημένα μεγάλα έργα όπως η διάνοιξη της Λ. Κύμης και η σύνδεσή της με την Εθνική Οδό, η επέκταση της γραμμής 4 του μετρό και η διεκδικούμενη υπογειοποίηση τμήματος της Λ. Κηφισίας, που θα απαλύνουν το κυκλοφοριακό άλγος, σε μία πόλη ιδιαίτερα επιβαρυμένη από την υπερτοπική χρήση.

»Η παρουσία της “Amazon Web Services” είναιΕγκατάσταση της «Amazon Web Services» στο Μαρούσι – Για «ψήφο εμπιστοσύνη στην πόλη» κάνει λόγο ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου. για τους σχεδιασμούς που κάνουμε και την πολιτική που ασκούμε σε πολλούς τομείς και ψήφος εμπιστοσύνης στην πατρίδα μας για την κομβικότητά της στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet