Εκπαιδευτικά βίντεο για τις νέες τεχνολογίες δημιούργησε για τον Δήμο Αμαρουσίου η  «Samsung Electronics Hellas»
Επιχειρήσεις – Αγορά

Εκπαιδευτικά βίντεο για τις νέες τεχνολογίες δημιούργησε για τον Δήμο Αμαρουσίου η «Samsung Electronics Hellas»

Στην παρουσίαση εκπαιδευτικών βίντεο για την εξοικείωση των πολιτών με τις νέες τεχνολογίες, που δημιούργησε για τον Δήμο Αμαρουσίου η «Samsung Electronics Hellas», στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της «Samsung Electronics Hellas», ByungMoo (Theophilos) Shin, του επικεφαλής του τμήματος κινητών συσκευών σε Ελλάδα και Κύπρο, Αριστείδη Παρασκευόπουλου και στελεχών της ομάδας Marketing.

Τα εκπαιδευτικά βίντεο με τίτλο «Γέφυρα στο αύριο για κάθε ηλικία» αφορούν στην εκπαίδευση και στην εξοικείωση κυρίως των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας με τα smartphones και τα tablets, αλλά και κάθε δημότη που επιθυμεί να εισάγει στη ζωή του τις διευκολύνσεις από τη χρήση των νέων τεχνολογιών.      

Ο κ. Αμπατζόγλου υποδεχόμενος τον πρόεδρο ByungMoo Shin και τους εκπροσώπους της «Samsung Electronics Hellas» εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την ευγενική χορηγία του προγράμματος και υπογράμμισε:

«Ο Δήμος Αμαρουσίου επενδύει και υποστηρίζει τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ειδικά όταν εξυπηρετούν κρίσιμες κοινωνικές ανάγκες. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τις εταιρείες που εδρεύουν στο Μαρούσι για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής.

»Μέσω του προγράμματος που προσφέρετε στον Δήμο μας, εν μέσω αυτής της ιδιαίτερης περιόδου που διανύουμε, οι συμπολίτες μας θα έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν και να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες στην καθημερινή τους ζωή και να παραμένουν ασφαλείς, διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

»Ευελπιστούμε ότι η συνεργασία μας θα προχωρήσει και σε άλλα επίπεδα που θα βοηθήσουν την Μαρουσιώτικη κοινωνία να εξοικειωθεί με τις νέες τεχνολογίες και το περιβάλλον της νέας ψηφιακής εποχής».

Ο κ. Shin ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για τα θερμά του λόγια και σημείωσε ότι η «Samsung Electronics Hellas» θα βρίσκεται κοντά στον Δήμο και τις ανάγκες του αναφέροντας ότι «επιθυμούμε κανένας πολίτης να μην μένει πίσω από τις εξελίξεις στην τεχνολογία και προσβλέπουμε και σε άλλες από κοινού δράσεις στο μέλλον προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

Εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Στέφανος Τσιπουράκης, Κων/νος Ρώτας, Ευάγγελος Κάββαλος, Γιάννης Νικολαράκος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet