Νέοι γραφειακοί χώροι θα… σηκωθούν στο Μαρούσι –   35 εκατ. ευρώ θα επενδύσει η Prodea Investments
naftermporiki.gr
Επιχειρήσεις – Αγορά

Νέοι γραφειακοί χώροι θα… σηκωθούν στο Μαρούσι – 35 εκατ. ευρώ θα επενδύσει η Prodea Investments

Πέντε όμορα οικόπεδα συνολικής επιφάνειας 10.433,50 τ.μ. (με υφιστάμενο κτήριο γραφείων/κατοικιών 4.172τ.μ.), τα οποία περικλείονται από την Λεωφόρο Κηφισιάς και την οδό Διονύσου στο Μαρούσι, ανακοίνωσε η «Prodea Investments».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία σχεδιάζει την ανάπτυξη μετά την κατεδάφιση του υφιστάμενου κτηρίου και την εκμετάλλευση σύγχρονου συγκροτήματος γραφείων με κατ’ ελάχιστον περιβαλλοντική πιστοποίηση LEED Gold, το οποίο θα αποτελείται από δύο αυτόνομα και λειτουργικά ανεξάρτητα κτήρια συνολικής επιφάνειας άνω των 17.000τ.μ.

Η συνολική επένδυση αναμένεται να είναι της τάξης των 35 εκατ. ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από τα αντληθέντα κεφάλαια του πράσινου ομολόγου που εξέδωσε η «Prodea» τον Ιούλιο 2021.

«Η επένδυση αυτή βρίσκεται σε ιδιαίτερα προνομιακή θέση, δίπλα στο “δαχτυλίδι” του κόμβου της Λεωφόρου Κηφισιάς με την Αττική Οδό και στον Προαστιακό Σταθμό Κηφισιάς και κοντά στο Golden Hall, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση τόσο οδικώς όσο και με μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ προστίθεται στις υφιστάμενες επενδύσεις της “Prodea” στον βόρειο άξονα και το business district του Αμαρουσίου (ενδεικτικά το πρόσφατα ανεγερθέν eLement που αναμένεται να λάβει πιστοποίηση LEED Gold και το ILIDA Business Center)», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet