ΕΣΑΜ: Το πάρκινγκ στην πλατεία Ευτέρπης το χρηματοδοτούν και οι έμποροι
Επιχειρήσεις – Αγορά

ΕΣΑΜ: Το πάρκινγκ στην πλατεία Ευτέρπης το χρηματοδοτούν και οι έμποροι

Συντηρεί την κόντρα με τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, Γιάννης Νικολαράκος, για τον χώρο στάθμευσης στην πλατεία Ευτέρπης.

Απαντώντας στην τελευταία ανακοίνωση του Δήμου για το θέμα, ο ΕΣΑΜ αναφέρει:

Συγχαρητήρια στον δήμαρχο Αμαρουσίου που κατάφερε, ο ίδιος προσωπικά, να προσελκύσει επενδυτές στο «φιλέτο» που λέγεται Σταθμός ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, κερδίζοντας από την ιδιωτική πρωτοβουλία την αυτοχρηματοδότηση του έργου, που ομολογουμένως είναι πολύ σημαντικό για την πόλη.  Πραγματικά πιστεύουμε ότι θα δυσκολεύτηκε πολύ, τους χαλεπούς καιρούς που ξεκίνησε το έργο και θα πρέπει να παρακάλεσε πολύ τους επενδυτές για να τα καταφέρει.

Αυτό που θα θέλαμε να μας απαντήσει ο κ. Πατούλης είναι εάν δυσκολεύτηκε περισσότερο να προσελκύσει τους επενδυτές ή να πείσει τους Μαρουσιώτες της περιοχής που, πριν ακόμη ξεκινήσει το έργο, προέβλεπαν πόσα χρόνια θα μείνουν τα καταστήματά τους κλειστά, χωρίς πρόσβαση και χωρίς πελατεία. Και φυσικά να θυμηθεί, εάν του επιτρέπει η μνήμη του, ποιος στάθηκε αρωγός σε αυτή του την προσπάθεια, κάτι που προφανώς έχει ξεχάσει. Πριν αρχίσουν να γράφουν κάποιοι ανακρίβειες, η υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου και ιδίως του κ. Νικολαράκου, είναι καταγεγραμμένη, πέρα από γνωστή.

Το πάρκινγκ της πλατείας Ευτέρπης το έχουν χρηματοδοτήσει ιδιώτες, αλλά το έχουν χρηματοδοτήσει επίσης και οι έμποροι της περιοχής, με καθημερινή «αιμορραγία» των επιχειρήσεών τους. Εάν ο κ. Πατούλης αισθάνεται ότι λίγοι μήνες καθυστέρησης λειτουργούν για τους δημότες επιχειρηματίες της περιοχής ως μία ευχάριστη προσμονή, που την ημέρα των εγκαινίων θα γιγαντώσει το μέγεθος της προσφοράς του στο Μαρούσι, μάλλον ζει σε άλλον Δήμο.

Κάθε μέρα είναι απλώς άλλη μία μέρα χωρίς τα αναμενόμενα έσοδα.

Είναι πολύ ευχάριστο να χαίρεται ο δήμαρχος μόνος του για τα κατορθώματά του, αλλά μόνο για τον ίδιο.

Η μέθοδος της αυτοχρηματοδότησης αποδείχτηκε «μέθοδος της σταγόνας». Περιμένουμε με αγωνία την ολοκλήρωση του έργου. Και με μεγαλύτερη ακόμη αγωνία περιμένουμε τη μέρα που «κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet