Η Ιόνιος Σχολή εγκαινιάζει το 2ο Γυμνάσιο στις εγκαταστάσεις της στο Μαρούσι
Επιχειρήσεις – Αγορά

Η Ιόνιος Σχολή εγκαινιάζει το 2ο Γυμνάσιο στις εγκαταστάσεις της στο Μαρούσι

Η Ιόνιος Σχολή, που συμπληρώνει 109 χρόνια συνεχούς λειτουργίας από την ίδρυσή της από τον παιδαγωγό Κωνσταντίνο Καβαλιεράτο το έτος 1908 στην Αθήνα, εγκαινιάζει το 2ο Γυμνάσιο στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της στο Μαρούσι.

Στον χώρο λειτουργεί εργαστήριο Φυσικής, Πληροφορικής, Βιβλιοθήκη, αίθουσες εκδηλώσεων, και αυτόνομο κτήριο Γυμνασίου, ενώ τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται, να γυμνάζονται και να προπονούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ιονίου Σχολής, καθώς και στα γήπεδα του σχολείου.

Οι καθηγητές – εκπαιδευτικοί και η Διεύθυνση, που συναποτελούν το διδακτικό προσωπικό στο Γυμνάσιο, αποβλέπουν, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή της η Σχολή, μέσω του εκπαιδευτικού τους έργου, στην ανάπτυξη της πολύπλευρης προσωπικότητας κάθε παιδιού, θέτοντας στόχους που ενδυναμώνουν και εμπλουτίζουν την πολυδιάστατη, αλλά και συναρπαστική εξέλιξη, ομάδας και ατόμου.

Τα διδακτήρια της Ιονίου Σχολής στη Φιλοθέη, στην οδό Κονίτσης 22, φιλοξενούν το Δημοτικό Σχολείο, το 1ο Γυμνάσιο, το Λύκειο και το International Baccalaureate του εκπαιδευτηρίου, ενώ στο Μαρούσι, στην οδό Αγ. Γερασίμου 5, λειτουργούν το Νηπιαγωγείο, το 2ο Δημοτικό Σχολείο, καθώς και το 2ο Γυμνάσιο. Πληροφορίες: τηλ.210 6136693, www.ionios.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet