Κοινωνική προσφορά της MMC COSMETICS
Επιχειρήσεις – Αγορά

Κοινωνική προσφορά της MMC COSMETICS

Μεγάλη ποσότητα σε είδη βρεφικής φροντίδας για την υποστήριξη των ανασφάλιστων και άπορων μανάδων και των νεογέννητων παιδιών τους παρέδωσε η εταιρεία MMC COSMETICS στη Γωνιά Προσφοράς & Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου, κατόπιν σχετικής συνεργασίας με τις Κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου. Τις ευχαριστίες του προς τους εκπροσώπους της εταιρείας έδωσε αυτοπροσώπως ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, σε συνάντηση που είχε μαζί τους, κατά την οποία εξετάστηκαν, επίσης, τα περιθώρια για να παγιωθεί μία συνεργασία προσφοράς προς τη μητέρα, το παιδί αλλά και τους ανθρώπους Τρίτης Ηλικίας.

Με την ευκαιρία της παράδοσης 11 μεγάλων κιβωτίων με βρεφικές πάνες, που προορίζονται για τις μητέρες με βρέφη και νήπια που βρίσκονται στις λίστες των ωφελούμενων γυναικών της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου, ο δήμαρχος ευχαρίστησε τη γενική διευθύντρια της εταιρείας MMC COSMETICS Μαρία Κονετά, και τον εμπορικό διευθυντή Θάνο Βλασακίδη, για την ευγενική προσφορά τους και από κοινού εξέτασαν προτάσεις και δυνατότητες για ανάπτυξη συνεργατικών ενεργειών με προσανατολισμό το παιδί, τη μητέρα, αλλά και την Τρίτη Ηλικία.

«Είναι ευτυχές γεγονός να βλέπουμε εταιρείες που βρίσκονται εντός των διοικητικών μας ορίων να χαρακτηρίζονται από κοινωνική ευαισθησία και διάθεση συνεργασίας για τη στήριξη του παιδιού και της νέας μητέρας, πόσο μάλλον όταν αυτή η προσφορά έρχεται το πρώτο δύσκολο διάστημα μετά τη γέννηση ενός παιδιού. Δεν ξεχνούμε, όμως, και για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας, τους οποίους μπορούμε να φροντίσουμε αξιοποιώντας μία τέτοια συνεργασία» ανέφερε ο κ. Γ. Πατούλης.

Όσον αφορά στις προοπτικές για ανάπτυξη μίας συνεργασίας σε σταθερή βάση με την εταιρεία, ο δήμαρχος διευκρίνισε ότι εφόσον το περιεχόμενο της συνεργασίας αφορά στη διάθεση από μέρους της εταιρείας δωρεάν αξιόπιστων και πιστοποιημένων προϊόντων προσωπικής υγιεινής και φροντίδας, προκρίνεται θετικά να τεθεί η όλη προσπάθεια υπό την αιγίδα του Δήμου.

Εκφράστηκε μάλιστα η πρόθεση το περιεχόμενο και οι πτυχές της συνεργασίας να αποτυπωθούν ξεκάθαρα σε ένα σύμφωνο μεταξύ των δύο πλευρών, όπου, μεταξύ άλλων, θα διατυπώνονται και οι δυνατότητες για την ανάληψη από κοινού πρωτοβουλιών στον τομέα της ενημέρωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet