Λευκή Νύχτα στο Μαρούσι στις 10 Οκτωβρίου
Επιχειρήσεις – Αγορά

Λευκή Νύχτα στο Μαρούσι στις 10 Οκτωβρίου

Μία «ξεχωριστή» νύχτα υπόσχεται στους επισκέπτες του το εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 από τις 7 το απόγευμα έως και μετά τα μεσάνυχτα.

Τους επισκέπτες περιμένουν πλούσια δρώμενα, λαϊκή βραδιά με αγαπημένους καλλιτέχνες, καντάδες και κρητικό γλέντι, μοναδικές συναυλίες, μουσικό πρόγραμμα από διακεκριμένους DJ μαζί με κεράσματα στους πεζόδρομους του ιστορικού εμπορικού κέντρου. Πληθώρα από πάρτι με πλούσια δώρα από τα εμπορικά καταστήματα που θα είναι ανοικτά προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και δελεαστικές εκπτώσεις, δίνουν ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά.

Λευκή Νύχτα στο ΜαρούσιΕίναι μια μεγάλη γιορτή που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου.

«Μετά το επιτυχημένο τεστ της πρώτης Λευκής Νύχτας στο Μαρούσι όπου η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, επανερχόμαστε με τη διοργάνωση με τη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας, της δεύτερης Λευκής Νύχτας, προσφέροντας και πάλι στους επισκέπτες την ευκαιρία να χαρούν τους εμπορικούς πεζόδρομους του κέντρου, να επωφεληθούν των προσφορών των καταστημάτων μας και να περάσουν ένα διασκεδαστικό βράδυ συμμετέχοντας στα ποικίλα μουσικά και ψυχαγωγικά event. Με τη Λευκή Νύχτα δίνουμε ένα κίνητρο στον επισκέπτη να γνωρίσει την όμορφη αγορά και πόλη μας το βράδυ, και μία ευκαιρία για τόνωση της εμπορικής κίνησης και δραστηριότητας. Το επόμενο Σάββατο η βραδιά μας είναι γεμάτη ψυχαγωγία και ευχάριστες εκπλήξεις. Σας περιμένουμε όλους», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα, οι πεζόδρομοι του Αμαρουσίου θα φιλοξενήσουν τις παρακάτω εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους:

Μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα με:

Στην πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού

  • Χρήστο Μενιδιάτη.
  • Σχολή Acroyoga Play n Fly της Νάνσυ Καπώνη.
  • Συγκρότημα CLICK (mains tran pop).

Πλατεία Ηρώων

  • Λαϊκό γλέντι με τους Χάρη Βαρθακούρη και Γρηγόρη Μπιθικώτση με τη Χρύσα και το συγκρότημα τους.
  • Κρητικό γλέντι με τον Σύλλογο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» και κρητικά παραδοσιακά κεράσματα.

Πλατεία Κασταλίας

  • Συναυλία της Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου.
  • Μοντέρνοι και παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, υπό τη διεύθυνση του Γ. Φραγκάκη.

Πλατεία Αγίας Λαύρας

  • Κρητικοί χοροί από μεικτό χορευτικό συγκρότημα της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου, του Συνδέσμου Κρητών Νέου Ηρακλείου και του Συλλόγου Κρητών Πετρούπολης.

Παράλληλα, στους δρόμους του κέντρου του Αμαρουσίου θα διεξαχθούν τα ακόλουθα δρώμενα:

  • Καντάδα με κρητική μουσική στους δρόμους του εμπορικού ιστορικού κέντρου του Αμαρουσίου με κατάληξη στην πλατεία Ηρώων, με τη συμμετοχή: της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς», της Ένωσης Κρητών Χαλανδρίου «Ο Ψηλορείτης», του Ιστορικού Λαογραφικού Οικομουσείου Αιγάλεω (ΙΠΟΑ), της Πολιτιστικής Ένωσης «Κρήσσες», του Συλλόγου Ανωγειανών Αθηνών «Το Ιδαίον Άντρον», του Συλλόγου Κρητών Βύρωνα, του Συλλόγου Κρητών Ελληνικού «Ο Ψηλορείτης», του Συλλόγου Κρητών και Φίλων Νέας Πεντέλης «Η Αρετούσα», του Συλλόγου Κρητών Λυκόβρυσης Πεύκης «Ο Τάλως», του Συνδέσμου Κρητών Νέου Ηρακλείου Αττικής «Η Μεγαλόνησος».
  • Δρώμενα στους δρόμους του Ιστορικού Εμπορικού κέντρου Αμαρουσίου: Bubble show/street Game juggling/Ξυλοπόδαροι /Fire Show.

Η διασκέδαση θα συνεχισθεί μετά τα μεσάνυχτα στα μπαράκια του κέντρου της πόλης με πολλά πάρτι.

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης ο ΟΤΕ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου «Σάββατο 10 Οκτωβρίου, όλοι δίνουμε ραντεβού στο Μαρούσι!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet