Με οδηγούς ταξί συναντήθηκε ο Γ. Πατούλης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Με οδηγούς ταξί συναντήθηκε ο Γ. Πατούλης

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τους οδηγούς ταξί που δραστηριοποιούνται στο Μαρούσι, παρόντος του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανάπτυξης του Δήμου Γιώργου Ζήκου, εκπροσώπων του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής και εκπροσώπων ραδιοταξί, όπου ετέθησαν ζητήματα που σχετίζονται με τη βελτίωση της λειτουργίας των ταξί εντός του κέντρου της πόλης και θα συμβάλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή περισσότερων από 70 αυτοκινητιστών, οι εκπρόσωποι του κλάδου έθεσαν υπόψη της διοίκησης του Δήμου το αίτημά τους για λειτουργία πιάτσας ταξί σε δύο σημεία εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ζητήθηκε να ενεργοποιηθεί εκ νέου η πιάτσα στην οδό Δ. Ράλλη, στο ύψος της πλατείας Κασταλίας, με παράλληλη διεύρυνσή της για να μπορεί να εξυπηρετήσει περισσότερα οχήματα, όπως και η δημιουργία πιάτσας ταξί στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, αφού ενημέρωσε για την ολοκλήρωση των έργων βιοκλιματικής ανάπλασης στο εμπορικό και ιστορικό κέντρο της πόλης, ζητώντας τη συνεργασία τους για τη διαφύλαξη του έργου, ενημέρωσε ότι ο Δήμος θα εξετάσει τις δυνατότητες που υπάρχουν προκειμένου να ικανοποιηθούν οι διεκδικήσεις τους και θα επανέλθει με νεώτερη ενημέρωση. Ωστόσο, όσον αφορά στη δημιουργία πιάτσας στο Σισμανόγλειο, επεσήμανε ότι υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, οι οποίες θα πρέπει να ξεκαθαριστεί κατά πόσο μπορεί να ξεπεραστούν.

Στο τέλος της συνάντησης, συμφωνήθηκε να υπάρξει νέο ραντεβού πριν την έναρξη των έργων για την κατασκευή του υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Ευτέρπης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet