Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί φροντιστήρια της πόλης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί φροντιστήρια της πόλης

Φροντιστήρια που δραστηριοποιούνται στο Μαρούσι και συνέβαλαν στην υλοποίηση του προγράμματος «δωρεάν φοίτησης σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης» ευχαριστεί ο Δήμος Αμαρουσίου, με την ακόλουθη ανακοίνωση.

Σε αυτή την κρίσιμη οικονομική περίοδο που διανύουμε, όπου οι κοινωνικές ανισότητες συνεχώς επιδεινώνονται και οι ανάγκες αυξάνονται, ο Δήμος Αμαρουσίου στοχεύει με κάθε μέσο στην ενίσχυση των συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης υλοποίησε και φέτος το πρόγραμμα «δωρεάν φοίτησης σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης», το οποίο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμβολή των φροντιστηρίων της πόλης μας.

Για τον λόγο αυτό, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο πρόεδρος και το Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους φροντιστηριούχους που αρκετά χρόνια τώρα στέκονται με ευαισθησία στο πλευρό μαθητών που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν κοινωνικο-οικονομικές και άλλες δυσκολίες.

Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης:
ΑΚΑΔΗΜΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΑΛΦΑ, ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, e-ΔΡΑΣΗ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ, ΟΡΟΣΗΜΟ, ΠΗΓΑΣΟΣ, ΣΠΟΥΔΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΩΘΗΣΗ.

Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών:
AXON, ΑΣΣΙΟΥΡΑ ΕΣΜΕΡΑΛΝΤΑ, ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, ΚΑΛΟΒΡΕΝΤΗ ΑΛΕΞΙΑ, ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ-ΣΠΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΡΟΥΜΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΕΛΕΝΗ, ΠΑΣΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΤΕΛΗ ΑΝΝΑ, ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet