Στην κοπή πίτας των νοσοκομείων Μητέρα & Υγεία παρέστη ο Γ. Πατούλης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Στην κοπή πίτας των νοσοκομείων Μητέρα & Υγεία παρέστη ο Γ. Πατούλης

Θερμές ευχές για το 2015 αντάλλαξε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης με τη διοίκηση του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, το επιστημονικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στις εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ και του Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, «στις υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας που παρέχουν τα νοσηλευτικά ιδρύματα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ στους πολίτες, με τη στελέχωσής τους από άρτια καταρτισμένο και ειδικευμένο έμψυχο δυναμικό, καθώς και στην έντονη παρουσία και προσφορά του Ομίλου  σε κοινωνικό επίπεδο».

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμο Αμαρουσίου», ανέφερε ο δήμαρχος σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το γεγονός ότι φιλοξενούμε στην πόλη μας δύο από τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα υψηλών προδιαγραφών, που με τις δράσεις τους σε κοινωνικό επίπεδο έχουν προσφέρει σημαντικά  προς τους κατοίκους της πόλης μας, αλλά και στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Είμαι σίγουρος ότι με ενότητα και ομοψυχία θα ξεπεράσουμε την οικονομική και κοινωνική κρίση που πλήττει τη χώρα μας και ιδιαίτερα τις ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας. Εύχομαι στον καθένα από εσάς για το νέο έτος υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο».

Παρόντες στις εκδηλώσεις ήταν ο πρόεδρος του Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου ΥΓΕΙΑ Ανδρέας Βγενόπουλος, ο γενικός διευθυντής του Ομίλου ΥΓΕΙΑ Ανδρέας Καρταπάνης, μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, ιατροί και εργαζόμενοι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet