Στον δήμαρχο το νέο Δ.Σ. του Εμπ. Συλλόγου
Επιχειρήσεις – Αγορά

Στον δήμαρχο το νέο Δ.Σ. του Εμπ. Συλλόγου

Συνάντηση γνωριμίας είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου που πραγματοποίησε, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του στο δημαρχείο. Καθήκοντα νέου προέδρου ανέλαβε ο κ. Γιάννης Νικολαράκος, με γραμματέα την κ. Παρασκευή Ζουγανέλλη, ταμία τον κ. Γρηγόρη Καραδήμα, 1ο αντιπρόεδρο τον κ. Νικόλαο Πέππα και 2ο αντιπρόεδρο τον κ. Νικόλαο Χοκούρογλου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ενίσχυση και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην πόλη, καθώς και στη συμμετοχή και στη συνεργασία του εμπορικού κόσμο, ενόψει των εγκαινίων στις 12 Απριλίου 2014 του έργου της βιοκλιματικής ανάπλασης, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα που έγιναν ποτέ στο Μαρούσι, χωρίς να κοστίσει ούτε ένα ευρώ στους πολίτες, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Ο κ. Γ. Πατούλης ευχήθηκε προς το νέο προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου να στεφθούν με επιτυχία οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες του “στη νέα εποχή που ξεκινά για το ιστορικό εμπορικό κέντρο της πόλης, με την ολοκλήρωση του πρωτοποριακού έργου της βιοκλιματικής ανάπλασης, που δίνει την ώθηση και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και απασχόλησης προς όφελος των πολιτών”.

«Στα δύο επόμενα χρόνια η αγορά του ιστορικού εμπορικού κέντρου της πόλη μας, μέσα από την ανάπτυξη, θα είναι η καλύτερη αγορά στα Βόρεια Προάστια και τα πρώτα αποτελέσματα τα βλέπουμε με τη βιοκλιματική ανάπλαση, ενώ ακολουθούν η κατασκευή του υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Ευτέρπης με συντριβάνι στον υπέργειο χώρο, η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου με υπόγειο χώρο στάθμευσης στον χώρο του σημερινού γυμναστηρίου Σπύρος Λούης, παράλληλα με τη στήριξη των νέων επιχειρηματιών με ατέλεια τριών (3) ετών. Προχωρούμε, και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της πόλης μας» υπογράμμισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, εκ μέρους του Δ.Σ., εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου για τη στήριξη του εμπορικού κόσμου της πόλης, σημειώνοντας ότι “μέσα από την εποικοδομητική συνεργασία προσβλέπουμε στην ενίσχυση και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στο Μαρούσι”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet