Στο Συνέδριο για το Δίκαιο στον χώρο της Μόδας ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Επιχειρήσεις – Αγορά

Στο Συνέδριο για το Δίκαιο στον χώρο της Μόδας ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Το Μαρούσι φιλοξένησε το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το Δίκαιο στον χώρο της Μόδας (3rd Fashion Law and Business Conference Fashioning the Law: Design –Protect – Trade – Mediate), στο συνεδριακό Κέντρο «ΔΑΪΣ», με τη συμμετοχή του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη.

Το Fashioning the Law: Design –Protect – Trade – Mediate διοργανώνεται φέτος για τρίτη φορά, υιοθετώντας έναν ακόμη πιο business προσανατολισμό και αντανακλώντας τις ιδιαιτερότητες της βιομηχανίας της μόδας και τις εξελίξεις της αγοράς.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, καλωσόρισε στο Μαρούσι τους εκλεκτούς συνέδρους και τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, ενώ αναφερόμενος στο θέμα του συνεδρίου υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας για τη θεσμοθέτηση ενός εξειδικευμένου νομικού πλαισίου, κατάλληλου να αναγνωρίσει και να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες της βιομηχανίας της μόδας, με τη ραγδαία εξελισσόμενη αυτή αγορά.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εξαίρετοι ομιλητές, νομικοί, πνευματικοί δημιουργοί και εκπρόσωποι ελληνικών και διεθνών οίκων, μεταξύ άλλων, ανέπτυξαν τη νομική και επιχειρηματική διάσταση της διανοητικής ιδιοκτησίας, της διαμεσολάβησης, του brand and innovation management, των marketing strategies, του 3D και των νέων τεχνολογιών, των fashion start-ups και fashion e-shops.

Το συνέδριο απευθυνόταν σε σχεδιαστές, εμπόρους, επιχειρηματίες, δικηγόρους, managers, fashion, luxury και beauty bloggers, φωτογράφους, e-shops, marketing specialists, business strategists, e-business consultants, you-tubers, event planners, εκδότες ηλεκτρονικών και έντυπων περιοδικών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet