Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον CEO της Samsung Hellas
Επιχειρήσεις – Αγορά

Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον CEO της Samsung Hellas

Συνάντηση του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, και του CEO της Samsung Electronics Hellas SA, Θεόφιλου Σιν (Byung Moo Shin), πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Θεόφιλος Σιν δήλωσε την πρόθεση της Samsung Hellas SA. στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, να προσφέρει εκπαιδευτικά σεμινάρια Πληροφορικής και ειδικές δράσεις εξοικείωσης στις νέες τεχνολογίες προς τους δημότες Αμαρουσίου, με ειδικότερη στόχευση στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Ο κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου από τη δική του πλευρά τόνισε τη σημαντική συνεισφορά των εταιρειών που εδρεύουν στο Μαρούσι τόσο σε δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, όσο και ενέργειες που αφορούν στη σύνδεση της αγοράς εργασίας με τους νέους και τους ανέργους του Αμαρουσίου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου Στέφανος Τσιπουράκης και Κωνσταντίνος Ρώτας, ο επικεφαλής του Τμήματος Consumer Electronics της Samsung Hellas SA, Γιώργος Τσαούσης, και η Brand and Communications Professional της Samsung Hellas SA, Τζένη Ζέον (Jannie Zeon).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet