Συνάντηση του Θ. Αμπατζόγλου με εκπροσώπους του κλάδου εστίασης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Συνάντηση του Θ. Αμπατζόγλου με εκπροσώπους του κλάδου εστίασης

Συνάντηση πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 με εκπροσώπους του κλάδου εστίασης της πόλης στο πλαίσιο συνεχούς διαβούλευσης της δημοτικής αρχής με συλλόγους και φορείς του Αμαρουσίου.

Στη συνάντηση εκ μέρους των επαγγελματιών της εστίασης παραβρέθηκαν οι Βασίλειος ΠατήλαςΜάκης Ρούσσος και Γεώργιος Βρέντας καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής και οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος και με την ιδιότητα του μέλους Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου του Αμαρουσίου και ο Γιάννης Ιωαννίδης και με την ιδιότητα του επαγγελματία στην εστίαση.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως στις προοπτικές εμπορικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης του κέντρου του Αμαρουσίου.

Ο Δήμος Αμαρουσίου αναφέρει ότι «ο Θ. Αμπατζόγλου αφού άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς των παριστάμενων παρουσίασε τις πολιτιστικές δράσεις που προγραμματίζει η δημοτική αρχή για την τόνωση της αγοράς μέσα στο 2023, όπως και τις ενέργειες εξωραϊσμού του κέντρου».

Ακόμη, ο δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους «νέους πολιτιστικούς χώρους που δημιουργούνται (νεοκλασικό Σουρή, βίλα Λουμίδη) οι οποίοι και αυτοί θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση της πολιτιστικής ταυτότητας και άρα επισκεψιμότητας του Αμαρουσίου».

Συμφωνήθηκε, τέλος, να υπάρξει νεότερη συνάντηση προκειμένου να οροθετηθεί μία κοινή επικοινωνιακή πολιτική Δήμου και επαγγελματιών του Εμπορικού Κέντρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet