Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους εμπόρους Αμαρουσίου δηλώνει ο δήμαρχος Γ. Πατούλης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους εμπόρους Αμαρουσίου δηλώνει ο δήμαρχος Γ. Πατούλης

Με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου συναντήθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης. Στη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές και συζητήθηκαν διάφοροι τρόποι δράσης για την περαιτέρω αναβάθμιση και βελτίωση των συνθηκών του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Γιάννη Νικολαράκο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη στενή συνεργασία και τόνισε ότι ο Δήμος βρίσκετε στο πλευρό τους και ανταποκρίνεται  άμεσα στα αιτήματά τους, ειδικά αυτή τη δύσκολη συγκυρία που η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει την καρδιά του εμπορικού κόσμου.

«Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης, «στο πλαίσιο της συστηματικής αναζήτησης, προώθησης και επίλυσης κάθε θέματος που αφορά στον εμπορικό κόσμο της πόλης μας, παρέχοντας στήριξης και αντιμετώπιση των καίριων προβλημάτων που σας απασχολούν».

«Στόχος μας είναι να βρούμε, από κοινού με τους εμπόρους  δράσεις ρεαλιστικές, εφαρμόσιμες και άμεσου αποτελέσματος, προσφέροντάς τους σημαντική ανάσα στα πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν», κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet