Όμιλος ΙΑΣΩ και WWF Ελλάς: Διάκριση στα «Bravo Sustainability Dialogues Awards 2022»
Επιχειρήσεις – Αγορά

Όμιλος ΙΑΣΩ και WWF Ελλάς: Διάκριση στα «Bravo Sustainability Dialogues Awards 2022»

Μία πολύ σημαντική διάκριση απέσπασε ο Όμιλος ΙΑΣΩ με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας» στη φετινή τελετή απονομής Bravo Sustainability Awards 2022. H διάκριση αφορά τον Πυλώνα «Bravo in Action», για την πρωτοβουλία της στρατηγικής συνεργασίας με το WWF Ελλάς, με στόχο την κοινή προσπάθεια για έναν υγιή πλανήτη για τις επόμενες γενιές. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Παλιάς Βουλής, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo Sustainability Week 2022 και διοργανώνεται από το QualityNet Foundation.

Κοινό όραμα αυτής της συνεργασίας είναι ένας ζωντανός πλανήτης που εγγυάται την υγεία, την ευημερία και την ασφάλεια τόσο στους πολίτες του σήμερα, όσο και στις επόμενες γενιές. Επίσης, η δημιουργία και η ανάπτυξη μιας ενεργούς ομάδας οικογενειών που ενημερώνεται, ευαισθητοποιείται γύρω από τις σύγχρονες περιβαλλοντικές προκλήσεις και αναλαμβάνει ενεργό δράση, υιοθετώντας έναν πιο υπεύθυνο τρόπο ζωής, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επιπρόσθετα, ο Όμιλος ΙΑΣΩ συμμετέχει στο πρόγραμμα «Adopt A Beach» του WWF Ελλάς, το πρωτοποριακό πρόγραμμα του WWF µε σκοπό την καταπολέμηση της πλαστικής ρύπανσης και την προστασία των θαλασσών. Το «δίπλα σας», το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΙΑΣΩ, έχει υιοθετήσει την παραλία του Άγιου Κοσμά και φροντίζει να συλλέγει πολύτιμα στοιχεία για τα απορρίμματα που συναντάμε στις ακτές. Είναι ένα πρόγραμμα citizen science, αφού η υλοποίησή του στηρίζεται στην πολύτιμη βοήθεια των πολιτών/εθελοντών.

«Ο Όμιλος ΙΑΣΩ και το WWF Ελλάς παλεύουν για έναν καλύτερο κόσμο για εμάς και τα παιδιά μας», καταλήγει η ανακοίνωση του Ομίλου ΙΑΣΩ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet