Ευχαριστίες προέδρου ΕΣΑΜ στον δήμαρχο Αμαρουσίου για τη «Λευκή Νύχτα»
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ευχαριστίες προέδρου ΕΣΑΜ στον δήμαρχο Αμαρουσίου για τη «Λευκή Νύχτα»

Τις ευχαριστίες του εκφράζει προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, ο πρόεδρος Γιάννης Νικολαράκος για τη συμβολή του στη διοργάνωση με μεγάλη επιτυχία της 3ης Λευκής Νύχτας στο Μαρούσι.

Ειδικότερα στην επιστολή που απέστειλε στον κ. Γ. Πατούλη, ο κ. Γ. Νικολαράκος αναφέρει:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΜ, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αμέριστη συμβολή τόσο των συνεργατών σας στον Δήμο, όσο και τη δική σας για τη διεξαγωγή της 3ης Λευκής Νύχτας του Αμαρουσίου.

Ήταν μια καταπληκτική βραδιά αφιερωμένη στους εμπόρους και στους καταναλωτές, προκειμένου να τονωθεί η αγορά της πόλης του Αμαρουσίου και να δοθεί η δυνατότητα στους κατοίκους και επισκέπτες να κάνουν συμφέρουσες αγορές και να διασκεδάσουν.

Παρά τις μεμονωμένες αντιδράσεις που υπήρξαν εκείνη τη βραδιά, τόσο οι φορείς που πήραν μέρος στις πλατείες και στους δρόμους μας, όσο και οι καταστηματάρχες του Δήμου μας μείνανε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Εύχομαι να μας έχει ο Θεός καλά και του χρόνου να είμαστε και πάλι στην ευχάριστη θέση να συνδιοργανώσουμε την 4η Λευκή Νύχτα του Δήμου μας που είναι πλέον ένας μεγάλος θεσμός.

Αγαπητέ Δήμαρχε σε ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς για τη βοήθεια σου.

Με εκτίμηση

Γιάννης Νικολαράκος

Πρόεδρος ΕΣΑΜ                   

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet