Έσπασαν το κατάστημα του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου
Επιχειρήσεις – Αγορά

Έσπασαν το κατάστημα του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου

Επίθεση δέχτηκε το κατάστημα οπτικών του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου. Άγνωστοι τα έκαναν «γυαλιά καρφιά», καθώς με σφυριά έσπασαν τις τζαμαρίες, ενώ στη συνέχεια πλημμύρισαν το εσωτερικό του μαγαζιού με κόκκινη μπογιά.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις δύο τα ξημερώματα της Παρασκευής 6 Μαΐου 2016, με την ομάδα των ατόμων να χρησιμοποιούν σφυριά και λοστούς για να σπάσουν τις βιτρίνες του καταστήματος του κ. Γιάννη Νικολαράκου και στη συνέχεια να πετούν μεγάλες ποσότητες κόκκινης μπογιάς στους τοίχους αλλά και σε άλλα σημεία του καταστήματος. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό έσπευσε στο κατάστημα του για να διαπιστώσει ότι δεν πρόκειται για ληστεία, καθώς δεν έλειπε ούτε ένα ζευγάρι γυαλιά. Ο ίδιος μιλάει για μήνυμα τρομοκρατίας εναντίον του Εμπορικού Συλλόγου της περιοχής λόγω της έντονη δράσης που έχει αναπτύξει.

Σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Νικολαράκο οι ζημιές που προκλήθηκαν στο κατάστημά του ξεπερνούν τα 25.000 ευρώ, ενώ στο κατάστημα εκτός από τους άντρες της ασφάλειας έρευνες πραγματοποίησε και η αντιτρομοκρατική.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet