Άμεση κατάσβεση φωτιάς από την Πολιτική Προστασία Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Άμεση κατάσβεση φωτιάς από την Πολιτική Προστασία Δήμου Αμαρουσίου

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των δυνάμεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου στην κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε σε έκταση στην παραρεμάτια ζώνη στο ύψος του αμαξοστασίου των αστικών λεωφορείων της ΕΘΕΛ στο Μαρούσι.

Για την αμεσότητα των υπηρεσιών του Δήμου συνεχάρη τους αρμοδίους ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, καθώς, όπως ανέφερε, χάρη στην έγκαιρη επέμβασή τους αποσοβήθηκε ο κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς στη γύρω κατοικημένη περιοχή.

Συγκεκριμένα, στο σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά κατά τις οκτώ το βράδυ της Τρίτης 1η Αυγούστου έσπευσε προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και μία υδροφόρα. Στην προσπάθεια κατάσβεσης συμμετείχε και μία υδροφόρα του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), όπως και τα δύο πυροσβεστικά οχήματα του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών που βρίσκονταν σε επιφυλακή στο σημείο. Παρών στο συμβάν κατάσβεσης ήταν και ο υποδιοικητής του Σταθμού, Νίκος Κούρος.

Με την ευκαιρία της κατάσβεσης της φωτιάς, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τις υπηρεσίες του Δήμου για την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Ευχαρίστησε, επίσης, τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που βρίσκεται διαρκώς επί ποδός για την προστασία των πολιτών και του πρασίνου, όπως και τον ΣΠΑΠ που συνδράμει τις προσπάθειες κατάσβεσης σε κάθε περιστατικό φωτιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet