Έκτακτο βοήθημα στους ωφελούμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας Αμαρουσίου
Κοινωνία

Έκτακτο βοήθημα στους ωφελούμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας Αμαρουσίου

Με τους ωφελούμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμαρουσίου συναντήθηκε τη Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου 2018 ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, και τους παρέδωσε ένα έκτακτο βοήθημα προκειμένου κανένα σπίτι όπως επισήμανε να μην στερηθεί τα απαραίτητα για τις ημέρες του Πάσχα.

Ο κ. Πατούλης, αφού συνομίλησε με όλους τους παραβρισκόμενους και αντάλλαξε ευχές, τόνισε ότι:

«Βρισκόμαστε ως οικογένεια και προσφέρουμε ένα βοήθημα για τις άγιες ημέρες του Πάσχα αποδεικνύοντας την κοινωνική μας υπευθυνότητα στην πράξη, στηρίζοντας τους συμπολίτες μας που το χρειάζονται περισσότερο.

»Η στάση ευθύνης του Δήμου Αμαρουσίου και συνολικά της κοινωνίας, έναντι των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται, είναι σημαντικός αρωγός και αποτελεί εγγύηση ότι όλοι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ο κ. Πατούλης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του και προς τη Λέσχη Lions Αμαρουσίου, την πρόεδρο Κατερίνα Κατινιάρη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Βάλια Χριστακοπούλου, Εμμανουέλλα Ασημακοπούλου και Λένα Γενιτσαροπούλου για την προσφορά τους με είδη τροφίμων στους ωφελούμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet