Ένα ακόμη… στέκι Σπιτικής Κουζίνας στον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ένα ακόμη… στέκι Σπιτικής Κουζίνας στον Δήμο Αμαρουσίου

Ένα ακόμη σημείο εξυπηρέτησης είναι στη διάθεση των φίλων της Σπιτικής Κουζίνας του Δήμου Αμαρουσίου στην οδό Μεσογείων 82, στα όρια των περιοχών Κοκκινιάς και Σωρού, όπου ο καθένας έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί καθημερινά φρεσκομαγειρεμένο, υψηλής ποιότητας πιστοποιημένο φαγητό, στη συμβολική τιμή για όλους των 2,70 ευρώ ανά μερίδα.

Τα εγκαίνια στο νέο στέκι της Σπιτικής Κουζίνας πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015, παρουσία των αντιδημάρχων Σπύρου Σταθούλη, Δημήτρη Καρλαύτη, Ρένας Χαλιώτη, της προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένης Λέκκα, των δημοτικών συμβούλων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και Κωνσταντίνου Ρώτα, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης και πλήθους συμπολιτών.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος, μετά την τελετή του αγιασμού, καλωσόρισε τους φίλους της Σπιτικής Κουζίνας στο νέο της στέκι, κάνοντας ειδική αναφορά στις πρότυπες κοινωνικές δομές και υπηρεσίες που λειτουργούν στο Μαρούσι, τονίζοντας:

«Στον Δήμο Αμαρουσίου εδώ και εννέα χρόνια δημιουργούμε πρότυπες κοινωνικές δομές και υπηρεσίες με στόχο τη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Είμαστε υπερήφανοι, γιατί έχουμε καταφέρει ως Δήμος, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, να είμαστε δίπλα στο συμπολίτη μας που έχει ανάγκη. Στο Μαρούσι σήμερα κανείς δεν είναι μόνος.

Η λειτουργία της Σπιτικής Κουζίνας έχει προστεθεί εδώ και δύο χρόνια ήδη στο ‘κοινωνικό οπλοστάσιό΄ μας προσφέροντας σε κάθε συμπολίτη μας τη δυνατότητα να έχει στη διάθεσή του καθημερινά ένα πιάτο φρεσκομαγειρεμένο, ποιοτικό σπιτικό φαγητό, σε μία ποικιλία μεσογειακών γεύσεων και στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Η σπιτική Κουζίνα έχει ομολογουμένως αποκτήσει πολλούς οπαδούς. Τώρα έρχεται ένα βήμα ακόμα πιο κοντά σας και μπορεί να υποδέχεται τους φίλους της και σ’ ένα ακόμη σημείο εξυπηρέτησης στο Μαρούσι. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να γνωρίσουν τις δομές του Δήμου και να συμμετέχουν σε αυτές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet