Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στο Μαρούσι
Κοινωνία

Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στο Μαρούσι

Ληστεία σε περίπτερο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Ιουλίου 2015 στο Μαρούσι. Το περιστατικό σημειώθηκε σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχή, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, απέναντι από τη ΔΟΥ Αμαρουσίου.

Ο 27χρονος ληστής (και δραπέτης φυλακών) δεν δίστασε να απειλήσει με όπλο που είχε σιγαστήρα, την ιδιοκτήτρια του περίπτερου, προκειμένου να αποσπάσει τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

Μάλιστα, ο ίδιος πριν επιτεθεί είχε επισκεφθεί το περίπτερο παριστάνοντας τον πελάτη. Ψώνισε και απομακρύνθηκε. Παρέμεινε ωστόσο σε κοντινή απόσταση παρακολουθώντας τις κινήσεις των ιδιοκτητών. Ήταν γύρω στις 16:30 όταν ο σύζυγος έφυγε από το περίπτερο και αμέσως ο ληστής έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Εμφανίστηκε στην ιδιοκτήτρια του περιπτέρου έβγαλε το περίστροφο και την απείλησε για να πάρει τις εισπράξεις. Έντρομη η 29χρονη γυναίκα τού έδωσε τα χρήματα και ο ληστής προσπάθησε να διαφύγει. Κρύφτηκε σε ένα σχολείο της περιοχής, ωστόσο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet