Ροή Ειδήσεων
Στους 14 οι νεκροί στην άσφαλτο της Αττικής τον Αύγουστο Στους 14 οι νεκροί στην άσφαλτο της Αττικής τον Αύγουστο Μέσα σε μία ημέρα διαπιστώθηκαν 101 παραβάσεις από οδηγούς ηλεκτρικών πατινιών στην Αττική Μέσα σε μία ημέρα διαπιστώθηκαν 101 παραβάσεις από οδηγούς ηλεκτρικών πατινιών στην Αττική Έκτακτες διακοπές υδροδότησης σε Αγία Παρασκευή – Κηφισιά – Ψυχικό την Τετάρτη 2/9 Έκτακτες διακοπές υδροδότησης σε Αγία Παρασκευή – Κηφισιά – Ψυχικό την Τετάρτη 2/9 Αγαπάμε το Χαλάνδρι: Είναι καλύτερο η δημοτική αρχή να απαντά στα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση Αγαπάμε το Χαλάνδρι: Είναι καλύτερο η δημοτική αρχή να απαντά στα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση 69χρονη στην Πεύκη τραυματίστηκε από μπετόβεργα καρφωμένη στον δρόμο 69χρονη στην Πεύκη τραυματίστηκε από μπετόβεργα καρφωμένη στον δρόμο Στους 14 οι νεκροί στην άσφαλτο της Αττικής τον Αύγουστο Στους 14 οι νεκροί στην άσφαλτο της Αττικής τον Αύγουστο Μέσα σε μία ημέρα διαπιστώθηκαν 101 παραβάσεις από οδηγούς ηλεκτρικών πατινιών στην Αττική Μέσα σε μία ημέρα διαπιστώθηκαν 101 παραβάσεις από οδηγούς ηλεκτρικών πατινιών στην Αττική Έκτακτες διακοπές υδροδότησης σε Αγία Παρασκευή – Κηφισιά – Ψυχικό την Τετάρτη 2/9 Έκτακτες διακοπές υδροδότησης σε Αγία Παρασκευή – Κηφισιά – Ψυχικό την Τετάρτη 2/9 Αγαπάμε το Χαλάνδρι: Είναι καλύτερο η δημοτική αρχή να απαντά στα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση Αγαπάμε το Χαλάνδρι: Είναι καλύτερο η δημοτική αρχή να απαντά στα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση 69χρονη στην Πεύκη τραυματίστηκε από μπετόβεργα καρφωμένη στον δρόμο 69χρονη στην Πεύκη τραυματίστηκε από μπετόβεργα καρφωμένη στον δρόμο

Ένωση Συλλόγων Γονέων Αμαρουσίου: Επιλεκτική ακοή, επιλεκτική όραση

Ένωση Συλλόγων Γονέων Αμαρουσίου: Επιλεκτική ακοή, επιλεκτική όραση

Ότι η πρόεδρος Ελένη Βλάχου δεν φρόντισε να δώσει τον λόγο σε όλους τους παραβρισκόμενους της εκδήλωσης κοπής της πίτας της Πρωτοβάθμια Σχολικής Επιτροπής αναφέρει η Ένωση Συλλόγων Γονέων Αμαρουσίου.

Στην ανακοίνωσή της με τίτλο «Επιλεκτική ακοή, επιλεκτική όραση» η Ένωση Συλλόγων Γονέων Αμαρουσίου αναφέρει σχετικά:

«Tην Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, εκλεγμένοι εκπρόσωποι της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αμαρουσίου και μέλη της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του δημάρχου Θ. Αμπατζόγλου και της προέδρου Ε. Βλάχου, παραβρέθηκαν στο δημαρχείο για την κοπή της πίτας της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Τιμήσαμε με την παρουσία μας, την εκδήλωση της Σχολικής Επιτροπής, όπως μας ζητήθηκε, φαίνεται όμως πως η παρουσία μας δεν εκτιμήθηκε από τους οικοδεσπότες της εκδήλωσης.

Παρόλο που η Πρόεδρος κα Ελένη Βλάχου, φρόντισε να δώσει το λόγο σε όλους τους παραβρισκόμενους, φορείς και μεμονωμένα άτομα, δεν φρόντισε να ακουστεί η Ένωση Συλλόγων Γονέων διά του εκλεγμένου εκπροσώπου και τακτικού μέλους της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παναγιώτη Μπούμη. Δεν φρόντισε να δώσει το λόγο στον μοναδικό εκπρόσωπο των Συλλόγων Γονέων εκλεγμένο από το σύνολο των Σχολικών Μονάδων του Αμαρουσίου, ενώ γνώριζε για την παρουσία του, και κατά την ονομαστική ανάγνωση που έκανε των μελών του Δ.Σ. της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και κατά τον προσωπικό χαιρετισμό που είχαν στην αρχή της εκδήλωσης. Ο μόνος εκπρόσωπος γονέας που είδε (και μάλιστα το τόνισε ως ο μοναδικός Σύλλογος Γονέων στην εκδήλωση) η κ. Βλάχου και έδωσε το λόγο, ήταν ίσως και ο μοναδικός γονέας που φρόντισε να προσκαλέσει, αφού κανένας Σύλλογος Γονέων δεν έλαβε πρόσκληση για να παρευρεθεί.

Θα θέλαμε να το θεωρήσουμε ατυχές περιστατικό, αλλά δεν είμαστε τόσο αφελείς. Προφανώς η κριτική που ασκείται από τους εκπροσώπους μας στη οικονομική και διοικητική διαχείριση της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής ενοχλεί την κ. Βλάχου, ενοχλεί και τη διοίκηση του Δήμου.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση του Δήμου αγνοεί επιδεικτικά το θεσμό της Ένωσης Συλλόγων Γονέων. Επιλογή της είναι βέβαια, όπως επιλογή μας είναι από την άλλη να ασκούμε έλεγχο και κριτική στα κακώς κείμενα των Σχολικών Επιτροπών και της Διοίκησης, επιλογή μας είναι να ενημερώνουμε τους γονείς και από κοινού να διεκδικούμε το ποιοτικό Δημόσιο σχολείο που αξίζουν τα παιδιά μας».

Δημοφιλή άρθρα