Αγιασμός για την έναρξη της νέας χρονιάς του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου
Κοινωνία

Αγιασμός για την έναρξη της νέας χρονιάς του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου

Στην τελετή του αγιασμού για την έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς του 1ου Συστήματος Προσκόπων, από τον πατέρα Αναστάσιο του Ι.Ν. του Αγίου Θωμά, παρέστησαν μέλη της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, ο αναπληρωτής δημάρχου, αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης ευχήθηκε σε όλους μία καλή και εποικοδομητική προσκοπική χρονιά, εκφράζοντας την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου στο σημαντικό και πολυδιάστατο έργο του προσκοπισμού για τη νεολαία της πόλης. Διαβεβαίωσε επίσης τους παριστάμενους ότι η αγαστή συνεργασία των δύο φορέων θα συνεχιστεί και στο πλαίσιο των εθελοντικών δράσεων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Συστήματος, Νίκος Μπόγδανος, ευχαρίστησε τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου για την αρωγή και τη συμπαράσταση και ακολούθως καλωσόρισε τους προσκόπους, ευχόμενος   υγεία σε όλους, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στο έργο που έχουν αναλάβει, παρουσιάζοντας  τους 11 βαθμοφόρους.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης, Μαργαρίτα Γεωργοπούλου, ευχαρίστησε τους γονείς για την παρουσία τους και τους κάλεσε να στηρίξουν το έργο του Συστήματος.

Στην τελετή έναρξης της νέας προσκοπικής χρονιάς παρέστησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Βασίλης Κόκκαλης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Νικόλαος Πέππας, ο συντονιστής του Έργου της Διοίκησης, Δημήτρης Καρλαύτης και ο αντιπρόεδρος της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Δημήτρης Σμυρνής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet