Αγιασμός για 1ο και 2ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου
Κοινωνία

Αγιασμός για 1ο και 2ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου

Πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένοι αγιασμοί στο 1ο και 2ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου για την έναρξη της περιόδου 2014 – 2015.

Παρουσία των αντιδημάρχων Νικόλαου Πέππα, Σπύρου Σταθούλη και Δημήτρη Σμυρνή και του δημοτικού συμβούλου Ευθύμιου Τσίγκα, γονέων και φίλων του προσκοπισμού, ο πάτερ Διονύσιος του Ιερού Ναού Αγίου Θωμά τέλεσε τον αγιασμό στο 1ο Σύστημα Προσκόπων, δίνοντας τις πατρικές ευχές του για μία εποικοδομητική χρονιά.

Εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο κ. Νικόλαος Πέππας συνεχάρη τα μέλη του 1ου Συστήματος για την εθελοντική προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του για μία επιτυχημένη, παραγωγική χρονιά, με τη διαβεβαίωση, όπως μας ενημερώνει η ανακοίνωση, ότι ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται στο πλευρό τους υποστηρίζοντας το έργο τους.

Στιγμιότυπο από την τελετή αγιασμού στο 1ο Σύστημα Προσκόπων ΑμαρουσίουΟ αρχηγός του Συστήματος, Νικόλαος Κακογιάννης, μετά από σύντομη παρουσίαση των δραστηριοτήτων της περιόδου 2013 – 2014 αναφέρθηκε στους στόχους της νέας περιόδου, ενώ η πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Ντίνα Γιακουμακάτου ανέδειξε το έργο της Επιτροπής την περίοδο 2013 – 2014 και κάλεσε τους παρευρισκόμενους γονείς να συμπαρασταθούν ενεργά στις εκδηλώσεις που προετοιμάζει η Επιτροπή. Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, εκπροσώπησε ο τοπικός έφορος Νίκος Μπόγδανος.

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων έχει έδρα στην οδό Αγίου Θωμά 4, στο Μαρούσι, ενώ για πληροφορίες και εγγραφές νέων μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους: Νίκο Κακογιάννη (τηλ.: 6937 348973) και Ηλία Ζορμπαλά (τηλ.: 6977 054830).

Αντίστοιχα, τελέστηκε ο αγιασμός στο 2ο Σύστημα Προσκόπων από τον πάτερα Χρήστο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με τη συμμετοχή των αντιδημάρχων Σπύρου Σταθούλη και Δημήτρη Σμυρνή και των δημοτικών συμβούλων Δημήτρη Καρλαύτη και Ευθύμιου Τσίγκα. Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων εκπροσώπησαν μέλη ανωτέρων κλιμακίων της προσκοπικής κίνησης, ο τοπικός έφορος Αμαρουσίου Νίκος Μπόγδανος και ο αναπληρωτής τοπικός έφορος Δημήτρης Χαζάπης.

Ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης εξέφρασε τα συγχαρητήρια του προς το Σύστημα για το σημαντικό έργο του τις προηγούμενες χρονιές και ευχόμενος καλή προσκοπική χρονιά, διαβεβαίωσε, σύμφωνα με ανακοίνωση, τα μέλη του Συστήματος ότι η αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου θα συνεχιστεί και τη νέα περίοδο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Τις δραστηριότητες της προηγούμενης περιόδου, καθώς και τους στόχους που έχουν θέση τα μέλη του Συστήματος παρουσίασε ο αρχηγός Γιάννης Γεωργόπουλος, ενώ από την πλευρά της η πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Φωτεινή Ιωαννίδου παρουσίασε το έργο της Επιτροπής απευθύνοντας πρόσκληση σε γονείς και φίλους να στηρίξουν ενεργά τις δράσεις της Επιτροπής.

Το 2ο Σύστημα Προσκόπων έχει έδρα στο Κτήμα Συγγρού, , ενώ για πληροφορίες και εγγραφές νέων μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους: Γιάννη Γεωργόπουλο (τηλ.: 6973 388213) και Φίλιππο Καλογερόπουλο (τηλ.: 6974 811064).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet