Ακόμη εννέα εργαζόμενοι στον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ακόμη εννέα εργαζόμενοι στον Δήμο Αμαρουσίου

Εννέα νέοι υπάλληλοι θα ενισχύσουν τις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ για τους επόμενους οκτώ μήνες.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Αμαρουσίου, «η ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού συνεχίζεται σύμφωνα με τον προγραμματισμό και τις ενέργειες της διοίκησης του Δήμου».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, αφού καλωσόρισε τους νέους υπαλλήλους τους κάλεσε να μην διστάσουν να ζητήσουν τη βοήθεια της διοίκησης σε κάθε ενδεχόμενο πρόβλημα τους, επισημαίνοντας ότι «οι πόρτες της διοίκησης είναι πάντα ανοικτές για όλους τους εργαζόμενους».

«Σε μια περίοδο δυσκολιών και διάχυτης ανασφάλειας καλούμαστε να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στους πολίτες και να καλυτερεύουμε την καθημερινότητα τους.

»Όλοι μαζί σε μια κρίσιμη και οριακή περίοδο για τη χώρα μας θα επιτελέσουμε την αποστολή μας, με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, προκειμένου να προσφέρουμε στον Δήμο μας και στους συμπολίτες μας την ποιότητα που τους αξίζει» κατέληξε ο κ. Πατούλης, απευθυνόμενος στους νέους υπαλλήλους του Δήμου Αμαρουσίου.

Στην υποδοχή των νέων υπαλλήλων παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Κωνσταντίνος Ρώτας, και Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet