Ανταλλαγή οχημάτων ανάμεσα στους Δήμους Αμαρουσίου και Μεγανησίου
Κοινωνία

Ανταλλαγή οχημάτων ανάμεσα στους Δήμους Αμαρουσίου και Μεγανησίου

Με την υπογραφή συμβολαιογραφικής πράξης ανάμεσα στους δημάρχους Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη και Μεγανησίου Παύλο Δάγλα, για την ανταλλαγή οχημάτων μεταξύ των δύο Δήμων, επισφραγίστηκε η παράδοση ενός απορριμματοφόρου και ενός μηχανήματος έργου από μέρους του Δήμου Αμαρουσίου και η παραλαβή ενός τουριστικού λεωφορείου από τον Δήμο Μεγανησίου.

Η αμοιβαία δωρεά των παραπάνω οχημάτων, που επικυρώθηκε με την υπογραφή της σχετικής συμβολαιογραφικής πράξης, πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια σχετικών αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων των δύο Δήμων.

Με την ευκαιρία της ανταλλαγής, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε ότι «Σε εποχές οικονομικής ασφυξίας όπως αυτές που διανύουμε, αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο μέσο και κάθε δυνατότητα για να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες λειτουργίας του Δήμου και των δημοτών μας. Στο πλαίσιο αυτό στηρίζουμε τις προσπάθειες για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας στο Μεγανήσι και σε αντάλλαγμα εξασφαλίσαμε ένα λεωφορείο που θα αξιοποιήσουμε για την εξυπηρέτηση των αναγκών μετακίνησης από τις δημοτικές δομές».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Μεγανησίου Παύλος Δάγλας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία ανταλλαγής και αμοιβαία οι δύο πλευρές εκφράστηκαν θετικά για την εποικοδομητική συνεργασία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet