Να φύγει και από τα νέα γραφεία η Χ.Α. στο Μαρούσι
Κοινωνία

Να φύγει και από τα νέα γραφεία η Χ.Α. στο Μαρούσι

Σε νέα διεύθυνση λειτουργούν τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» στο Μαρούσι, σύμφωνα με τον Αντιφασιστικό Συντονισμό Αμαρουσίου και Βορείων Προαστίων, ο οποίος δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα για να φύγει η «Χρυσή Αυγή» από το Μαρούσι και από όλες τις γειτονιές.

Έξω οι φασίστες από το Μαρούσι και από όλες τις γειτονιές!

Στα μέσα Ιουλίου η Χρυσή Αυγή άνοιξε αιφνιδιαστικά τα νέα της γραφεία στο Μαρούσι. Από τότε, η μόνη  δημόσια εμφάνιση που τόλμησε στη γειτονιά μας  ήταν την 1η Αυγούστου, όταν 100  χρυσαυγήτες  επιτέθηκαν  στην κατάληψη Κουβέλου.

Η αντίδραση του αντιφασιστικού κινήματος  της γειτονιάς μας και  ευρύτερα των Βορείων Προαστίων ήταν άμεση! Συλλογικότητες και φορείς της περιοχής έχουν οργανώσει δεκάδες παρεμβάσεις στην περιοχή, τρεις μεγάλες αντιφασιστικές πορείες και συγκεντρώσεις και μια μεγάλη αντιφασιστική συναυλία στον σταθμό ΗΣΑΠ.

Η Χρυσή Αυγή στα τέλη του Οκτώβρη, ύστερα από έξωση του ιδιοκτήτη και κάτω από τη δυναμική πίεση του κινήματος, μετακόμισε, στα κρυφά, σε γραφεία που βρίσκονται λίγα τετράγωνα παρακάτω. Ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει τη διεύθυνση των νέων γραφείων τους, αν και στην ιστοσελίδα τους δηλώνουν ότι λειτουργούν κανονικά. Την 1η Νοέμβρη μάλιστα, όταν εξελισσόταν αντιφασιστική συγκέντρωση στον σταθμό του Αμαρουσίου, τα γραφεία τους τα φρουρούσε μια κλούβα των ΜΑΤ.

Τα νέα τους KΡΥΦΑ γραφεία σημαίνουν τα εξής:

Η Χρυσή Αυγή από την αρχή της ίδρυσής της ήταν μια θρασύδειλη οργάνωση.

Είναι οργάνωση – κόμμα- εγκληματική συμμορία που λειτουργεί με όρους μαφιόζικης νύχτας.

Να ξέρουν όμως,  ότι το αντιφασιστικό κίνημα είναι διαρκώς σε επαγρύπνηση!

Να ξέρουν, επίσης, ότι δεν θα τους αφήσουμε σπιθαμή γης για να χύνουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο!

Ο αντιφασιστικός αγώνας είναι διαρκής και θα έχει συνέχεια. Το επόμενο διάστημα καλούμε κάθε φορέα, συλλογικότητα και δημοκρατικό πολίτη της περιοχής να τους απομονώσει.

Επίσης, απαιτούμε από τη δημοτική αρχή να σταματήσει να τους στηρίζει και να πάρει επιτέλους θέση ενάντια στον ρατσισμό και τον φασισμό. Ο πόλεμος ενάντια στον φασισμό είναι τόσο μακροχρόνιος, γιατί  κάποιοι κατά καιρούς του προσφέρουν συνθήκες  ειρήνης που ευνοούν την ανάπτυξή του.

Όσο για τον ιδιοκτήτη των νέων τους γραφείων (γνωστός ασφαλιστής) θα πούμε το αυτονόητο: είναι τουλάχιστον ντροπή να νοικιάζει γραφεία στους νεοναζί δολοφόνους!

Αντιφασιστικός Συντονισμός Αμαρουσίου και Βορείων Προαστίων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet