Αξέχαστες διακοπές θα απολαύσουν δωρεάν 10 παιδιά από το Μαρούσι
Κοινωνία

Αξέχαστες διακοπές θα απολαύσουν δωρεάν 10 παιδιά από το Μαρούσι

Ομάδα από τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν δωρεάν για δέκα μέρες στις κατασκηνώσεις Summer Fun στα Λουτρά Ωραίας Ελένης Κορίνθου, στο πλαίσιο προσφοράς των κατασκηνώσεων προς τον Δήμο Αμαρουσίου, υποδέχθηκε μαζί με τους γονείς τους ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.

Η προσφορά αφορά στη φιλοξενία δέκα παιδιών οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, τα οποία επιλέχθηκαν βάσει κοινωνικών κριτηρίων από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για να απολαύσουν τη θάλασσα και το παιχνίδι στις εγκαταστάσεις του Summer Fun.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων, τα παιδιά, μεταξύ άλλων, θα απολαύσουν με ασφάλεια το παιχνίδι στις πισίνες, καθημερινό μπάνιο στη θάλασσα, συμμετοχή σε διάφορες δραστηριότητες για παιδιά, γυμναστικές και άλλες, πάντοτε υπό την επίβλεψη έμπειρου προσωπικού των κατασκηνώσεων.

Με την ευκαιρία της υποδοχής των παιδιών, ο δήμαρχος κ. Πατούλης, τους ευχήθηκε να έχουν μία πολύ όμορφη διαμονή γεμάτη με πρωτόγνωρες εμπειρίες.

«Ευχαριστούμε θερμά τις κατασκηνώσεις για την ευγενική προσφορά τους προς τους δημότες της πόλης μας. Θα συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα να αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμη ευκαιρία και δυνατότητα για να στηρίζουμε τη νέα γενιά και τις οικογένειες της πόλης μας», δήλωσε.

Από την πλευρά τους τα παιδιά και οι γονείς ευχαρίστησαν τον δήμαρχο Αμαρουσίου για την ευκαιρία που τους προσφέρει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet