Αποκριάτικος χορός ΚΑΠΗ
Κοινωνία

Αποκριάτικος χορός ΚΑΠΗ

Σε εορταστική ατμόσφαιρα τα μέλη και οι φίλοι του ΚΑΠΗ γιόρτασαν την Αποκριά σε μία εκδήλωση όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακά εδέσματα και άφθονο κρασί, να χορέψουν, να ψυχαγωγηθούν και να περάσουν ευχάριστα.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε ο δημάρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και μέλη της διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Γ. Πατούλης αντάλλαξε θερμές ευχές με τους παρευρισκόμενους, συνομίλησε μαζί τους και άκουσε τις απόψεις για θέματα που αφορούν την πόλη του Αμαρουσίου.

Στον χαιρετισμό του, αναφερόμενος στις ποιοτικές υπηρεσίες και τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης που προσφέρει το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου στα μέλη του, σημείωσε ότι «άμεσος στόχος είναι η δημιουργία Πρότυπου Δημοτικού Κοινωνικού Γηροκομείου, για τη δωρεά φιλοξενία των ανασφάλιστων και άπορων ηλικιωμένων συμπολιτών μας, με την παροχή υπηρεσιών υγείας και πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Στην πόλη μας δεν θέλουμε να νιώθει κανείς μόνος και αβοήθητος και οι άνθρωπο που μας μεγάλωσαν αξίζουν την έμπρακτη στήριξη και φροντίδας μας».

Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαος Κάββαλος που είχε και τον συντονισμό της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Σμυρνής και οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Βλαχοπιώτης, Γεώργιος Ζήκος, Κατερίνα Ιωάννου, Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Ελένη Λέκκα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet