Απονομή μεταλλίου στον Γ. Πατούλη από τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής
Κοινωνία

Απονομή μεταλλίου στον Γ. Πατούλη από τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής

Την ανώτατη τιμή διάκρισης, το μετάλλιο της Αξίας και της Διάκρισης «Χρυσή Βαθμίδα», απένειμε στον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, Μαχμούντ Αμπάς.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αμαρουσίου, η ανώτατη τιμή διάκρισης απενεμήθη στον κ. Πατούλη σε ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης για την υποστήριξή του στα εθνικά δικαιώματα των Παλαιστινίων στην ελευθερία και στην ανεξαρτησία και για την προώθηση της Ελληνο-Παλαιστινιακής Φιλίας.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε σχετικά:

«Η ανώτατη τιμητική διάκριση αποτελεί για εμένα εξαιρετική τιμή. Η αναγνώριση αυτή, εκπεφρασμένη από τον πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς, επαυξάνει την τιμή, αλλά και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον παλαιστινιακό λαό για την επικράτηση των δίκαιων εθνικών δικαιωμάτων του.    

»Ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ, αλλά και ως αυριανή διοίκηση στην Περιφέρεια Αττικής θα δώσουμε όλοι μαζί τη δύναμη στην Παλαιστίνη για να κυριαρχήσει η ειρήνη και η αρμονική συνύπαρξη μεταξύ των λαών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet