Αποτίμηση της παράταξης Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή για τη συνεδρίαση του Δ.Σ. για το δάσος Συγγρού
Κοινωνία

Αποτίμηση της παράταξης Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή για τη συνεδρίαση του Δ.Σ. για το δάσος Συγγρού

Με αφορμή τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου στις 24/6, όπου οι δημοτικές παρατάξεις παρουσίασαν τις προτάσεις τους αναφορικά με την «επόμενη μέρα» του δάσους Συγγρού, η επικεφαλής της παράταξης Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή, δημοτική σύμβουλος, Μαίρη Διακολιού, τοποθετείται σύμφωνα με όσα ακούστηκαν από τις παρευρισκόμενες πλευρές.

Ειδικότερα, η κ. Διακολιού σημειώνει ότι «στη συνεδρίαση της 24ης Ιουνίου 2020 οι παρατάξεις Ενωμένο Μαρούσι (Καραμέρος) και Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι (Μαγιάκης) συνυπέγραψαν ψήφισμα για το δάσος Συγγρού και πρότειναν στο Σώμα να το υιοθετήσει ως πολιτική θέση του Δήμου Αμαρουσίου. Ένα άλλο ψήφισμα υπέγραψε και κατάθεσε η παράταξη Εκτός των Τειχών (Πολυχρονιάδης)».

Επίσης, όπως σημειώνει, οι δηλώσεις του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου «ανοίγουν και πάλι τον ασκό του Αιόλου, δημιουργώντας ένα πολύ επικίνδυνο προηγούμενο για την ασφάλεια του φυσικού δάσους και τη διαφύλαξη της ουσίας του δασικού χαρακτηρισμού και της διαφύλαξης των όρων του κληροδοτήματος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet