Αυστηρή σύσταση Δήμου Αμαρουσίου για μη απόρριψη μπαζών, κηπαίων και ογκωδών
Κοινωνία

Αυστηρή σύσταση Δήμου Αμαρουσίου για μη απόρριψη μπαζών, κηπαίων και ογκωδών

Αυστηρή σύσταση προς όλους να αποφεύγουν την περίοδο αυτή την απόρριψη μπαζών, κηπαίων και ογκωδών απορριμμάτων απευθύνει ο Δήμος Αμαρουσίου. Όπως σημειώνει, για έκτακτες ανάγκες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμμή Δημότη στον πενταψήφιο αριθμό 15321, με αστική χρέωση.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου, με τους εργαζομένους της, καταβάλλει υπό τις παρούσες κρίσιμες συνθήκες κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου η πόλη να παραμένει καθαρή και ασφαλής, τονίζεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Δήμου, προσθέτοντας:

«Νυχθημερόν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή με λιγότερο προσωπικό,  επιφορτισμένη, πέραν από τη συνήθη αποκομιδή των οικιακών απορριμμάτων, και με  εργασίες καθαριότητας και απολύμανσης των κοινόχρηστων χώρων, για τον περιορισμό της λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό – «2019 SARS-CoV-2». Στην προσπάθεια αυτή, ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε το έργο των εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι και με σεβασμό στο έργο των εργαζομένων. Όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet