«Αυτό το Πάσχα γίνε και εσύ νονός»
Κοινωνία

«Αυτό το Πάσχα γίνε και εσύ νονός»

Πλήθος από παιδικά ρούχα και παπούτσια, παιχνίδια, πασχαλινά αυγά και λαμπάδες, τα περισσότερα καινούρια ή σε άριστη κατάσταση, προσέφεραν εκατοντάδες πολίτες στο σημείο συγκέντρωσης The Mall Athens στο Μαρούσι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΣΚΑΪ και της Εθνικής Τράπεζας. Κοντά στους διοργανωτές και στους πολίτες που προσέρχονταν για να αφήσουν τη δική τους προσφορά αγάπης προς τα παιδιά, στο πλαίσιο της δράσης «Αυτό το Πάσχα γίνε και εσύ νονός» που υλοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, στηρίζοντας την προσπάθεια.

Σκοπός της δράσης που εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί» ήταν η συγκέντρωση εορταστικών ειδών αντίστοιχα με αυτά που προσφέρει ένας νονός τις γιορτινές αυτές ημέρες προκειμένου να προσφερθούν μέσα από τις Κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου στα παιδιά άπορων οικογενειών.

Στη διάρκεια των τριών ωρών που διήρκεσε η δράση, πολίτες κάθε ηλικίας, παιδιά και γονείς, προσέρχονταν στο σημείο προσφέροντας τα δικά τους πασχαλινά δώρα για τα παιδάκια που βιώνουν την οικονομική υστέρηση. Όλα τα δώρα ήταν είτε καινούρια είτε σε άριστη κατάσταση, καθαρά, προσεγμένα και έτοιμα προς χρήση.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη δράση ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τους επίδοξους νονούς για τις γενναιόδωρες προσφορές τους. Συγχαίρουμε την Εθνική Τράπεζα και τον ΣΚΑΪ που για δεύτερη χρονιά αναλαμβάνουν αυτή την πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Βρισκόμαστε κοντά και στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή γιατί θέλουμε κάθε παιδί στην πόλη μας να λάβει τη δική του λαμπάδα, το δικό του πασχαλινό αυγό και παιχνίδι χαρίζοντάς του το χαμόγελο».

Παρόντες στη δράση ήταν, επίσης, εκπρόσωποι του ΣΚΑΪ και του προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας.

Γίνε και εσύ συμμέτοχος

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Αμαρουσίου πρωτοπόρος σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής στηρίζει με ένα ευρύ δίκτυο κοινωνικών δομών και υπηρεσιών τους ανθρώπους του Αμαρουσίου που πλήττονται από την κρίση. Στο πλαίσιο των πολιτικών αυτών, καλεί όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, ενόψει και των ημερών του Πάσχα, να συνδράμουν το έργο του στηρίζοντας το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου: 6041030021509 (IBAN: GR 9001710410006041030021509) που τηρείται στην Τράπεζα Πειραιώς, όπως, επίσης, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Γωνιά Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet