Βανδαλισμοί σε περίπτερο υπέρ του «ναι» στο Μαρούσι
Κοινωνία

Βανδαλισμοί σε περίπτερο υπέρ του «ναι» στο Μαρούσι

Βανδαλισμοί σε περίπτερο της πρωτοβουλίας υπέρ του «ναι» στο δημοσίευμα της 5ης Ιουλίου έλαβαν χώρα το βράδυ της Πέμπτης 2 Ιουλίου 2015 στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, «Στον απόηχο της πολύ πετυχημένης εκδήλωσης που διοργανώθηκε στο Μαρούσι από τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Γιώργου Πατούλη και δημάρχους της Αττικής, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την προώθηση του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης επιτέθηκε σε υποστηρικτές της πρωτοβουλίας και κατέστρεψε το εκλογικό περίπτερο που είχε τοποθετηθεί στην πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού στο Μαρούσι».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ μετέβη άμεσα στον χώρο που συνέβη το περιστατικό κι αφού διαπίστωσε ότι οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας ήταν καλά, επικοινώνησε με ανώτατο αξιωματικό της Αστυνομίας αλλά και με τον υπουργό κ. Γ. Πανούση, από τον οποίο ζήτησε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης, προκειμένου να μην επαναληφθεί το περιστατικό.

Με αφορμή το συμβάν, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης δήλωσε ότι «Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτό το απαράδεκτο για τη δημοκρατία και την πολιτική ομαλότητα της χώρας περιστατικό.

»Κανείς δεν πρόκειται να εκφοβίσει τους υποστηρικτές της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, κανείς δεν θα διχάσει τους Έλληνες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet