Βλάβη στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ στο Μαρούσι – Για αποκατάσταση σήμερα δεσμεύθηκε η εταιρεία
Κοινωνία

Βλάβη στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ στο Μαρούσι – Για αποκατάσταση σήμερα δεσμεύθηκε η εταιρεία

Βλάβη έχει σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ στην περιοχή Αγίου Νικολάου Αμαρουσίου. Λόγω της βλάβης έχει προκληθεί διαρροή υδάτων και, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου το πρόβλημα θα αποκατασταθεί, μετά από επανειλημμένες επαφές της διοίκησης με την ΕΥΔΑΠ, αργά σήμερα το βράδυ, Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου σημειώνεται:

Βλάβη στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ στην περιοχή Αγίου Νικολάου Αμαρουσίου. Ακούει κάποιος στην ΕΥΔΑΠ ή έχουν πέσει σε ύπνο βαθύ;

Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζεται διαρροή υδάτων στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αμαρουσίου η οποία οφείλεται σε βλάβη στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ στην περιοχή.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή την ΕΥΔΑΠ για τη βλάβη, η οποία και διαβεβαίωσε ότι έχει καταγράψει το αίτημα και έχει δρομολογήσει την αποκατάσταση της βλάβης.

Δυστυχώς, όμως, και παρά τις επανειλημμένες  επικοινωνίες της αρμόδιας Υπηρεσίας του Δήμου με την ΕΥΔΑΠ δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση με αποτέλεσμα η διαρροή να συνεχίσει και να προκαλεί πλέον εκτεταμένα προβλήματα.

Κατόπιν νέας επικοινωνίας με την ΕΥΔΑΠ, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι το πρόβλημα θα αποκατασταθεί αργά σήμερα το βράδυ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet