Βράβευση του Δήμου Αμαρουσίου από την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
Κοινωνία

Βράβευση του Δήμου Αμαρουσίου από την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, βράβευσε η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία σε ειδική εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο για το επιτυχημένο πρόγραμμα που ακολουθεί ο Δήμος Αμαρουσίου τα τελευταία 13 χρόνια, αλλά και την αμέριστη βοήθεια και στήριξη του Δήμου και των εντεταλμένων υπαλλήλων που έχουν αναλάβει την προστασία των αδέσποτων ζώων στην πόλη.

Το βραβείο του κ. Πατούλη παρέλαβε από τον πρόεδρο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας, Κώστα Ζώη, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και υπεύθυνη εκλεγμένη για τα αδέσποτα ζώα της πόλης, Ρένα Χαλιώτη, στην οποία απονεμήθηκε, επίσης, βραβείο για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για την προστασία τους.          

Στον χαιρετισμό της εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου η κ. Χαλιώτη, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι: «Η διοίκηση και προσωπικά ο δήμαρχος μας και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης αγκαλιάζει κάθε προσπάθεια για την προστασία των ζώων, εφαρμόζοντας στον Δήμο μας ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, όπως όλοι γνωρίζουμε.

»Σας συγχαίρουμε για το σημαντικό έργο σας και σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία μας, που υπηρετεί ένα κοινό μας στόχο, τη φροντίδα και την προστασία των ζώων».    

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet