Για τα οξυμένα προβλήματα του Σικιαριδείου ενημέρωσαν το ΚΙΝ.ΑΛ. οι εργαζόμενοι του Ιδρύματος
Κοινωνία

Για τα οξυμένα προβλήματα του Σικιαριδείου ενημέρωσαν το ΚΙΝ.ΑΛ. οι εργαζόμενοι του Ιδρύματος

Για τα διαρκώς αυξανόμενα και οξυμένα προβλήματα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζει το Σικιαρίδειο Ίδρυμα ενημέρωσαν το Κίνημα Αλλαγής οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων του Ιδρύματος, σε συνάντηση που πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 με τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ., Μανώλη Χριστοδουλάκη. Παρόντες στη συνάντηση εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής ήταν, επίσης, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Βασίλης Κεγκέρογλου, ο αναπληρωτής γραμματέας του Τομέα Εργασίας, Γιάννης Μπουλέρος και ο συνεργάτης του γραμματέα Βασίλης Παντελίδης.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου έκαναν αναφορά στην πρόταση που είχε κατατεθεί στο υπουργείο Εργασίας για μετατροπή του Σικιαριδείου σε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Πρόταση την οποία ως εργαζόμενοι συνεχίζουν να θεωρούν, όπως λένε, «ως τη μόνη, ουσιαστική, ρεαλιστική και βιώσιμη λύση, η οποία θα εξασφαλίσει την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Σικιαριδείου Ιδρύματος».

Από την πλευρά του κ. Χριστοδουλάκη εκφράστηκε η αμέριστη στήριξη στο αίτημα των εργαζομένων για άμεση και βιώσιμη λύση για το Σικιαρίδειο Ίδρυμα και επισημάνθηκαν οι πολιτικές στήριξης των Ατόμων με Αναπηρία που προτείνονται από το Κίνημα Αλλαγής.

Επίσης, υπήρξε δέσμευση, ότι θα υπάρξει προώθηση των ζητημάτων που ταλανίζουν το Σικιαρίδειο μέσω της Κοινοβουλευτικής διαδικασίας, αλλά και από τους αντίστοιχους τομείς Πρόνοιας και Εργασίας του Κινήματος.

Τέλος, από τον κ. Χριστοδουλάκη εκδηλώθηκε η πρόθεση να επισκεφθεί ως επικεφαλής κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής, εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος, τον χώρο του Ιδρύματος, προκειμένου να δει από κοντά τα προβλήματα και τον τρόπο καθημερινής λειτουργίας, συνομιλώντας με τους εργαζόμενους και τους καταρτιζόμενους του Σικιαριδείου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet