Για τα προβλήματα της γειτονιάς των Εργατικών Κατοικιών ενημερώθηκε η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Κοινωνία

Για τα προβλήματα της γειτονιάς των Εργατικών Κατοικιών ενημερώθηκε η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου Αμαρουσίου «Άγιος Κωνσταντίνος» στη γειτονιά των Εργατικών Κατοικιών είχε η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Επαμεινώνδα Γαρδέλη, Μαρούσι μπορείς. Το μέλλον στα χέρια σου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κ. Πατούλη-Σταυράκη ενημερώθηκε από την πρόεδρο του Συλλόγου, Ντίνα Κοσμίδου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, κατέγραψε τις ανάγκες και δεσμεύτηκε ότι θα ενεργήσει για την ικανοποίησή τους.

Σχετικά με τη συνάντηση αυτή η κ. Μ. Πατούλη-Σταυράκη δήλωσε:

«Στον συνδυασμό μας θέλουμε την ισόρροπη ανάπτυξη των γειτονιών της πόλης μας. Δεν υπάρχουν γειτονιές πρώτης και δεύτερης κατηγορίας και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε την επόμενη μέρα σε συνεργασία με τους συλλόγους και τους φορείς της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε και η συνάντησή μας με τον τοπικό σύλλογο, στη διάρκεια της οποίας μας εκτέθηκαν τα προβλήματα και οι ελλείψεις που εντοπίζονται. Δεσμευτήκαμε ότι κατά άμεση προτεραιότητα θα επιλύσουμε όλα όσα συνδέονται με την καθημερινότητα του πολίτη, όπως ασφάλεια, καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμός και σε δεύτερο χρόνο θα ασχοληθούμε και με πιο σύνθετα στην επίλυσή τους ζητήματα. Θέλουμε οι κάτοικοι να γνωρίζουν ότι θα είμαστε στο πλευρό τους και μαζί θα βρούμε τις λύσεις δίνοντας νέα πνοή στη γειτονιά των εργατικών κατοικιών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet