Για την ανάπτυξη νέων χρηματοδοτικών εργαλείων συζήτησαν δήμαρχος Αμαρουσίου – πρόεδρος Πράσινου Ταμείου
Κοινωνία

Για την ανάπτυξη νέων χρηματοδοτικών εργαλείων συζήτησαν δήμαρχος Αμαρουσίου – πρόεδρος Πράσινου Ταμείου

Η ανάπτυξη νέων χρηματοδοτικών εργαλείων, στο πλαίσιο μίας γόνιμης συνεργασίας προς  όφελος της τοπικής κοινωνίας, ήταν το αντικείμενο  της συνάντησης που είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με τη νέα διοίκηση του Πράσινου Ταμείου, υπό τον νέο του πρόεδρο, Στάθη Σταθόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης εξετάστηκαν οι τρόποι για την περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση της συνέργειας μεταξύ των δύο φορέων, κυρίως σε τομείς που αφορούν στη χρηματοδότηση της αγοράς, στην ενίσχυση των ελεύθερων χώρων στα  διοικητικά όρια της πόλης, καθώς και η υλοποίηση έργων με θετικό περιβαλλοντικό πρόσημο.            

Μετά το πέρας της συνάντηση ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, δήλωσε:

«Στην προσπάθειά μας να γίνει το Μαρούσι μία πόλη φιλική στους πολίτες και στο περιβάλλον το Πράσινο Ταμείο είναι αρωγός και πολύτιμος συνεργάτης μας. Επεξεργαζόμαστε ήδη την κατάθεση προτάσεων για παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής στην πόλη μας.

»Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, κ. Σταθόπουλο, για τη βούλησή του να βρίσκεται στο πλευρό μας και να στηρίζει τις πρωτοβουλίες μας».

Στη συνάντηση παραβρέθηκε, επίσης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σπύρος Σταθούλης.           

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet