Για την ασφάλεια των μαθητών φροντίζει ο Δήμος
Κοινωνία

Για την ασφάλεια των μαθητών φροντίζει ο Δήμος

Τους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου δέχθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του σχολείου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρόντων των αντιδημάρχων Δημήτρη Σμυρνή και Βασίλη Κόκκαλη, του προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρη Καρλαύτη, του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νικόλαου Παπαδάκου και υπηρεσιακών παραγόντων.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την πρόεδρο του Συλλόγου Εύη Καλογεράκη και τη γραμματέα Φωτεινή Λεπίδου, η δημοτική αρχή έδωσε τη διαβεβαίωση ότι άμεσα θα γίνουν οι επισκευαστικές εργασίες που χρειάζεται το κτήριο, καθώς και ο καλλωπισμός του περιβάλλοντος χώρου.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας των μαθητών κατά την προσέλευση και αποχώρησή τους από το σχολείο, τα συνεργεία του Δήμου θα προχωρήσουν στην τοποθέτηση παρτεριών στην οδό Ζεκάκου για την αποτροπή της ταχείας κίνησης των οχημάτων.

Στο ζήτημα που έθεσαν τα μέλη του Συλλόγου που αφορά στην ασφάλεια του σχολείου από δολιοφθορές τις βραδινές ώρες, η Δημοτική Αρχή τους διαβεβαίωσε ότι με παρέμβασή της στις Αστυνομικές Αρχές της πόλης θα ζητήσει την ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή.

Θετική επίσης υπήρξε η ανταπόκριση στο αίτημα του Συλλόγου Γονέων για τη λειτουργία στο σχολείο προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης μετά το πέρας του σχολικού έτους.

Η αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της στον δήμαρχο Αμαρουσίου για το ενδιαφέρον του και την άμεση ανταπόκριση του, προκειμένου να δοθούν λύσεις για τα ζητήματα του σχολείου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet