Για τη στήριξή του στα σχολεία των Αναβρύτων τιμήθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Για τη στήριξή του στα σχολεία των Αναβρύτων τιμήθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Τιμητική πλακέτα απένειμε στον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Πρότυπου Σχολείου Αναβρύτων Γυμνασίου – Λυκείου, τιμής ένεκεν για την προσφορά και τη στήριξή του στα σχολεία των Αναβρύτων.

Τον τιμητικό έπαινο παρέδωσαν, εκ μέρους του Συλλόγου, η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Ελένη Σωτηροπούλου, και η γενική γραμματέας, Νατάσα Παπαλοπούλου, επισκεπτόμενες για αυτόν τον σκοπό τον κ. Πατούλη στο γραφείο του στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ευχαρίστησαν θερμά τον δήμαρχο κ. Πατούλη και σε επιστολή που του παρέδωσαν αναφέρουν:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Πρότυπου Σχολείου Αναβρύτων, Γυμνασίου – Λυκείου, θα ήθελε να σας ευχαριστήσει θερμά για την ευαισθησία με την οποία αγκαλιάζετε πάντα το σχολείο μας και τη βοήθεια που παρέχετε απλόχερα στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου Αναβρύτων.

»Για τον λόγο αυτό, σας προσφέρουμε τιμητική πλακέτα, ως αναγνώριση της διαρκούς παρουσία σας και τη στήριξή σας στους μαθητές και τα σχολεία των Αναβρύτων».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον Σύλλογο για την τιμητική προσφορά, υπογράμμισε ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, τους μαθητές και τον αξιόλογο σύλλογο του σχολείου, επιβραβεύοντας την αριστεία, που είναι συνυφασμένη με τον Ελληνικό Πολιτισμό, ως κίνητρο προόδου και εξέλιξης.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ευχαρίστησαν, επίσης, την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη, που παρίσταντο στη συνάντηση, για το διαχρονικό ενδιαφέρον της και τη βοήθειά της στα σχολεία των Αναβρύτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet