Για το έργο διάνοιξης της Λ. Κύμης συζήτησαν μεταξύ άλλων Θ. Αμπατζόγλου και Δ. Καιρίδης
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Για το έργο διάνοιξης της Λ. Κύμης συζήτησαν μεταξύ άλλων Θ. Αμπατζόγλου και Δ. Καιρίδης

Συνάντηση του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του βουλευτή Ν.Δ. Βόρειου Τομέα Β’ Αθηνών, Δημήτρη Καιρίδη, πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου, την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020.

Ο κ. Αμπατζόγλου ενημέρωσε τον κ. Καιρίδη για τα μείζονα ζητήματα του Αμαρουσίου και κυρίως για εκείνα που προκύπτουν λόγω της Μητροπολιτικότητας και της βαριάς υπερτοπικής χρήσης, όπως αναφέρει η διοίκηση.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρθηκε στη θετική εξέλιξη που αφορά στην επικείμενη δημοπράτηση του έργου της διάνοιξης της Λ. Κύμης και της σύνδεσή της με την Εθνική οδό, αλλά και σε εκείνες τις μεγάλες παρεμβάσεις που χρειάζεται το Μαρούσι και γενικότερα τα Βόρεια Προάστια, προκειμένου να αποφορτιστούν κυκλοφοριακά, όπως η επέκταση της γραμμής του μετρό και η υπογειοποίηση τμήματος της Λ. Κηφισίας, σημειώνεται στη συνέχεια της ανακοίνωσης.

Ο κ. Αμπατζόγλου τόνισε πως πέρα της εμφανούς αναγκαιότητας για έργα πνοής στην ευρύτερη περιοχή, ειδική μέριμνα πρέπει να δοθεί στις απαιτούμενες βαθιές μεταρρυθμίσεις προκειμένου η γραφειοκρατία να μην αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη.

Ο κ. Καιρίδης, από την πλευρά του, δεσμεύθηκε ότι θα στηρίξει τα αιτήματα του Αμαρουσίου στα αρμόδια υπουργεία, αλλά και στη Βουλή και θα προβεί και σε πρωτοβουλίες για την ανάδειξη της πολιτιστικής και πολιτισμικής ταυτότητας του Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet