Στη γιορτή του 4ου Δημοτικού ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στη γιορτή του 4ου Δημοτικού ο Γ. Πατούλης

Στη σχολική γιορτή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου με την ευκαιρία της λήξης με επιτυχία της τρέχουσας σχολικής χρονιάς παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014.

Ο δήμαρχος με τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Σμυρνή, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρη Καρλαύτη, τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νικόλαο Παπαδάκο, παρουσία των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, γονέων και συγγενικών προσώπων των παιδιών, παρακολούθησαν την όμορφη εορταστική εκδήλωση που παρουσίασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες με την υποστήριξη και καθοδήγηση των δασκάλων τους.

Στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης η χορωδία των παιδιών με τη συνοδεία ορχήστρας ερμήνευσε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ η θεατρική ομάδα της ΣΤ΄ τάξης του Σχολείου παρουσίασε τη σπαρταριστή κωμωδία του Μολιέρου «Γιατρός με το Στανιό».

Ο κ. Γ. Πατούλης συγχαίροντας τη σχολική κοινότητα για την όμορφη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της φετινής χρονιάς ευχήθηκε «Καλό Καλοκαίρι» σε όλους, εκφράζοντας παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, την αμέριστη υποστήριξή του στο έργο της εκπαιδευτικής κοινότητας για την παροχή κινήτρων και τη δημιουργία νέων ερεθισμάτων στους μαθητές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet