Γ. Καραμέρος: Τα Ηπειρώτικα Αμαρουσίου έχουν εγκαταλειφθεί από τον κ. Αμπατζόγλου
Κοινωνία

Γ. Καραμέρος: Τα Ηπειρώτικα Αμαρουσίου έχουν εγκαταλειφθεί από τον κ. Αμπατζόγλου

Αντιπροσωπεία της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Καραμέρο, επισκέφτηκε το Σάββατο 16/10 τα Ηπειρώτικα Αμαρουσίου και συναντήθηκε με εκπροσώπους του τοπικού συλλόγου και κατοίκους της περιοχής.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα μέλη της παράταξης, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, επισκέφτηκαν τα περισσότερα σημεία της γειτονιάς όπου εντοπίζονται προβλήματα και κατέγραψαν τα αιτήματα και τους προβληματισμούς των εκπροσώπων του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών «Άγιος Γεώργιος» που εκπροσωπήθηκε από τους πρόεδρο, Γιάννη Γιαννέλα, γραμματέα, Κώστα Μπίκα και ταμία, Νίκο Τζάλλα. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο εκπαιδευτικός και κάτοικος της γειτονιάς Αθανάσιος Γρίβας, διευθυντής του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου.

Τον επικεφαλής της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι συνόδευσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Τίνα Μαρτίνη, Βασίλης Μπούρας, Πέτρος Κούκουζας, Σπύρος Μπόγδανος, αλλά και τα μέλη της παράταξης Γιώτα Ντάντα και Χρύσα Κουτρούλη.

Ο κ. Καραμέρος, αφού αναφέρθηκε στα σημαντικότερα προβλήματα της περιοχής, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«…Το βασικότερο όλων όμως είναι η επί 15 και πλέον χρόνια κοροϊδία των κατοίκων για την ένταξη περιοχών των Ηπειρώτικων στο σχέδιο πόλης, προκειμένου οι κάτοικοι, που πληρώνουν φόρους και δημοτικά τέλη, να έχουν σοβαρές υποδομές και δυνατότητα αξιοποίησης της περιουσίας τους».

»Για όλα αυτά υπάρχουν χρηματοδοτήσεις και πόροι που θα μπορούσαν να αναβαθμίσουν τα Ηπειρώτικα Αμαρουσίου, αλλά ο κ. Αμπατζόγλου δεν κάνει ούτε τα προφανή. Υπόσχομαι προσωπικά στους εκπροσώπους του συλλόγου, αλλά και τους κατοίκους της γειτονιάς, ότι το 2023, που το Ενωμένο Μαρούσι θα είναι στη διοίκηση του Δήμου, θα υπάρξει στενή συνεργασία και εφαρμογή του συμμετοχικού προϋπολογισμού για άμεσα έργα στα Ηπειρωτικά Αμαρουσίου, όπως και στις άλλες γειτονιές της πόλης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet