Γ. Πατούλης: Άμεση κύρωση της πράξης εφαρμογής σε Κ. Σωρό – Τύμβο Μαρμαράδικα
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Άμεση κύρωση της πράξης εφαρμογής σε Κ. Σωρό – Τύμβο Μαρμαράδικα

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του Συλλόγου «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα» είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με αντικείμενο την κύρωση της πράξης εφαρμογής στην περιοχή Κάτω Σωρός – Τύμβος Μαρμαράδικα.

Οι κάτοικοι του νότιου Σωρού μετέφεραν στον δήμαρχο Αμαρουσίου τον προβληματισμό και την ανησυχία τους για πιθανή καθυστέρηση κύρωσης της πράξης εφαρμογής, εξαιτίας της αίτησης θεραπείας που υπέβαλε στην Περιφέρεια το Καψίλειο Ίδρυμα.

Ο κ. Πατούλης αφού άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τους κατοίκους, τους διαβεβαίωσε ότι «άμεσα θα ολοκληρωθεί η κύρωση της πράξης εφαρμογής στην περιοχή Κάτω Σωρός – Τύμβος Μαρμαράδικα».
«Μαζί με τους κατοίκους έχουμε αγωνισθεί από την πρώτη στιγμή ανάληψης των δημαρχιακών καθηκόντων μας το 2007. Κανείς δεν θα σταματήσει αυτή την προσπάθεια. Ήταν υπόσχεσή μας και θα ολοκληρωθεί, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια» δήλωσε ο κ. Γιώργος Πατούλης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Κωνσταντίνος Ρώτας, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γεώργιος Διδασκάλου, και υπηρεσιακοί παράγοντες. Εκ μέρους των κατοίκων στη συνάντηση συμμετείχε η πρόεδρος του Συλλόγου, Ελισάβετ Τρύφωνος, καθώς και μέλη του Δ.Σ. και του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet