Γ. Πατούλης: Ευχή μας κάθε νέο παιδί να χαράξει τη δική του διαδρομή στην πατρίδα του
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Ευχή μας κάθε νέο παιδί να χαράξει τη δική του διαδρομή στην πατρίδα του

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, απευθύνει συγχαρητήριο μήνυμα σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου για την επιτυχία τους στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις.

«Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά της πόλης μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Τώρα επιβραβεύονται κόποι ετών και ένας σημαντικός στόχος κατακτάται. Τώρα, ανοίγει ο δρόμος προς την ακαδημαϊκή γνώση και ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή και στη σταδιοδρομία τους.

»Με την επιτυχία τους μας κάνουν όλους υπερήφανους και μας διδάσκουν ότι δεν υπάρχει στόχος που να μην μπορεί να κατακτηθεί αρκεί κανείς να αγωνιστεί, με συνέπεια και επιμονή να στοχεύσει προς αυτό που επιθυμεί και αγαπά.

»Μαζί με τις νέες και τους νέους μας, συγχαίρουμε τους γονείς, τους οικείους τους, τους παιδαγωγούς τους, που στάθηκαν στο πλευρό τους και στήριξαν την προσπάθειά τους σε κάθε τους βήμα.

»Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όσους έδωσαν τον δικό τους αγώνα, βρέθηκαν ένα βήμα πριν την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά δεν τα κατάφεραν. Δεν θα πρέπει να απογοητεύονται. Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία άλλη επιλογή. Η ζωή είναι μπροστά τους και προσφέρει πολλές ευκαιρίες για μάχες και διεκδικήσεις όπου ο καθένας μπορεί να βρει τον δρόμο του και να βγει νικητής, αξιοποιώντας τα ιδιαίτερα ταλέντα και τις δεξιότητές του.

»Ευχή και χαρά μας θα είναι κάθε νέο παιδί να χαράξει τη δική του διαδρομή στην πατρίδα του, στον τόπο του, ώστε κάποια στιγμή να ανασταλεί αυτή η πορεία “αφαίμαξης” της νέας γενιάς μας, του σημαντικότερου εθνικού μας κεφαλαίου, των παιδιών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet